«Ο κορονοϊός μας απειλεί, εμείς συνεχίζουμε να τηρούμε τα μέτρα»

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ Γ. ΚΟΚΟΥΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ Κ.Υ. Γ. ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟ

Δημοσίευση: 13 Νοε 2020 16:05

Συνάντηση στο Δημαρχείο Τυρνάβου είχε ο δήμαρχος Γιάννης Κόκουρας με τον διευθυντή του Κέντρου Υγείας Γιάννη Αντωνόπουλο, με αφορμή τον αυξανόμενο αριθμό κρουσμάτων κορονοϊού που παρατηρείται τελευταία στην επαρχία.


Ο δήμαρχος Τυρνάβου Γιάννης Κόκουρας αναφέρθηκε σε όλες τις δράσεις που εφαρμόζει η δημοτική αρχή, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες των ειδικών (ΕΟΔΥ -Πολιτική Προστασία), ενώ δήλωσε ότι βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τον ΕΟΔΥ και την Περιφέρεια Θεσσαλίας, προκειμένου να ληφθούν -εάν χρειαστεί- περαιτέρω μέτρα.
Στο μήνυμά του ο δήμαρχος κ. Κόκουρας επανέλαβε την αναγκαιότητα τήρησης των μέτρων που προτείνουν οι ειδικοί από όλους. «Κατανοώ ότι ο κόσμος έχει κουραστεί από την υφιστάμενη κατάσταση, αλλά δυστυχώς δεν έχει κουραστεί ο κορονοϊός, ο οποίος συνεχίζει να μας απειλεί.
Με υπομονή και επιμονή θα τα καταφέρουμε, αλλά αυτή τη μάχη πρέπει να τη δώσουμε όλοι μαζί» δήλωσε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Τυρνάβου.
Από την πλευρά του, ο διευθυντής του Κέντρου Υγείας Γιάννης Αντωνόπουλος παροτρύνει τους πολίτες να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις, να κάνουν χρήση της μάσκας, να τηρούν τις αποστάσεις και όσοι έχουν έρθει σε επαφή με κρούσματα κορονοϊού και είναι ασυμπτωματικοί να παραμένουν σε καραντίνα 14 ημερών στο σπίτι τους και να μην προστρέχουν στα ήδη επιβαρυμένα -με βαριά περιστατικά- νοσοκομεία του νομού ή στο Κέντρο Υγείας που συνεχίζει να βρίσκεται σε επιφυλακή, διενεργώντας τεστ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass