Eργα στήριξης των κτηνοτρόφων

AΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Δημοσίευση: 18 Νοε 2020 15:30

ΤΡΙΚΑΛΑ (Της ανταποκρίτριάς μας)
Συνεχίζει τις παρεμβάσεις η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων σε όλο τον Νομό, με δεκάδες έργα να βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ αρκετά είναι και αυτά που βρίσκονται σε φάση δημοπράτησης για να ξεκινήσουν το αμέσως επόμενο διάστημα.


Με τον πρωτογενή τομέα να αποτελεί μία από τις βασικές προτεραιότητες, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, υλοποιούνται παρεμβάσεις για την ασφαλή βατότητα σε κτηνοτροφικές μονάδες στα όρια του πρώην Δήμου Παλαιοκάστρου στον Δήμο Τρικκαίων.
Στις εργασίες παρευρέθηκε με εντολή του Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κ. Χρήστου Μιχαλάκη, ο Αντιπεριφερειάρχης Υδάτινων Πόρων κ. Ντίνος Μπάρδας, που παρακολούθησε την εξέλιξη των εργασιών, τονίζοντας τη μεγάλη βαρύτητα που δίνει η Π.Ε. Τρικάλων στην καλύτερη πρόσβαση αγροτών και κτηνοτρόφων στα χωράφια και τις μονάδες τους.
Από την πλευρά του ο κ. Μιχαλάκης υπογράμμισε: «Ο πρωτογενής τομέας αποτελεί πυλώνα για την τοπική και την εθνική οικονομία και η Π.Ε. Τρικάλων σε συνεχή συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, δημοπρατεί και εκτελεί έργα για τη στήριξη αγροτών και κτηνοτρόφων. Έργα που θα βελτιώσουν την πρόσβαση, που θα τους δώσουν εργαλεία για να μπορέσουν να ανταποκριθούν στη δύσκολη καθημερινότητα. Θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα τους, με συνεχείς παρεμβάσεις, με στοχευμένες κινήσεις, αρωγοί των προσπαθειών τους σε κάθε βήμα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass