Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μοναχικός εορτασμός της επετείου στην Ελασσόνα

ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

Δημοσίευση: 18 Νοε 2020 18:02

ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Γραφείο «Ε»)
Μοναχικός και λιτός ο φετινός εορτασμός της επετείου του Πολυτεχνείου στην πόλη της Ελασσόνας.


Αντιπροσωπεία του Δήμου Ελασσόνας, με τον δήμαρχο Νίκο Γάτσα και τους αντιδημάρχους Δημ. Καρανίκα, Γιάννη Δραγατσίκη, Διον. Κουρομπίνα κατέθεσε συμβολικά λουλούδια στο Μνημείο Εθνικής Αντίστασης.
«Τιμήσαμε σήμερα την επέτειο του Πολυτεχνείου, με τη συμβολική κατάθεση λουλουδιών στο μνημείο της Εθνικής Αντίστασης στην Ελασσόνα, αποτίοντας φόρο τιμής στους αγωνιστές και τους ήρωες της εξέγερσης του ’73», τονίζει σε σχετική ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Γάτσας.
Ακόμη, λουλούδια άφησαν στο Μνημείο Εθνικής Αντιστάσεως τα μέλη της Οργάνωσης ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Ελασσόνας Θεόδωρος Τζιώλας και Γιάννης Καριπίδης, «προς τιμήν των νεκρών, στις αιματηρές ημέρες της Εξέγερσης της Νεολαίας των Φοιτητών στο Πολυτεχνείο, στις 17 Νοεμβρίου του 1973». «Μία συμβολική κίνηση που κρατάει ακόμα ζωντανό το μήνυμα για αγώνα, κοινωνική δικαιοσύνη, ελευθερία λόγου και δημοκρατία», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.
*Στεφάνια επίσης κατέθεσαν αντιπροσωπείες του Παραρτήματος Ελασσόνας της ΠΕΑΕΑ- ΔΣΕ, των Αγροτικών και Κτηνοτροφικών Συλλόγων της περιοχής, του Σωματείου Οικοδόμων αλλά και των Κομματικών Οργανώσεων Ελασσόνας του ΚΚΕ.

Σχετικά Άρθρα