Πολύτιμα τα διδάγματα του Πολυτεχνείου ακόμη και αν μεταδίδονται ψηφιακά

ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΤΟΥ 26ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟ

Δημοσίευση: 18 Νοε 2020 18:25

Εύγε στους εκπαιδευτικούς του 26ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας. Χθες ανήμερα της Επετείου του Πολυτεχνείου με τους μαθητές στο σπίτι και τα σχολεία κλειστά, εκείνοι βρέθηκαν στο σχολείο και παρά τις πρωτόγνωρες συνθήκες οργάνωσαν τη δική τους γιορτή

με μάσκες και αποστάσεις, με μοναδικό στόχο να εμψυχώσουν τα παιδιά και να ακουστούν τα διδάγματα του Πολυτεχνείου σε όλες τις σχολικές αίθουσες, έστω και αν είναι εικονικές πια μέσω τηλεκπαίδευσης. Απαγγελίες και ποιήματα που μπορούν να παρακολουθήσουν μέσα από το κανάλι στο YouTube.
«Φέτος χωρίς τους μαθητές μας. Σε μια συνθήκη πρωτόγνωρη. Το άγνωστο δε μας φοβίζει. Γι’ αυτό συνεχίζουμε να στεκόμαστε γερά στα πόδια μας και να εμψυχώνουμε μέσω της τέχνης. Πάντα με τη σκέψη μας στο παιδί... 26ο Δημοτικό σχολείο Λάρισας...17 Νοεμβρίου 2020. «Το Πολυτεχνείο ζει» και θα ζει ακόμη και χωρίς να γίνει πορεία. «Το Πολυτεχνείο ζει» και θα ζει γιατί θα ακουστούν τα διδάγματά του σε όλες τις σχολικές αίθουσες, έστω και τις «εικονικές» μέσω τηλεκπαίδευσης. «Το Πολυτεχνείο ζει» και θα ζει γιατί οι μεγαλύτεροι θα μοιραστούν με τους νεότερους, έστω από το τηλέφωνο ή από τα πανίσχυρα social media, όσα βίωσαν και όσα πέτυχαν με τον αγώνα τους» έγραψαν στην ανάρτησή τους. Εύγε και πάλι.
Ν.Π.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass