Εκστρατεία ενάντια στη βία κατά γυναικών

Συνεργασία Δήμου Τρικκαίων και Αστικού ΚΤΕΛ

Δημοσίευση: 25 Νοε 2020 15:58

TΡΙΚΑΛΑ
Με μια συνεργασία που δημοσιοποιεί ακόμη περισσότερο τον σκοπό του, το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας Δήμου Τρικκαίων τιμά την 25η Νοεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των γυναικών.


Μπορεί η παγκόσμια αυτή ημέρα να μας βρίσκει περιορισμένους λόγω covid-19, αλλά, όπως τονίζουν τα στελέχη του Κέντρου, «τώρα, περισσότερο από ποτές, δίνουμε πιο δυνατά το μήνυμα της συμπαράστασης και της ενεργούς υποστήριξης σε κακοποιημένες γυναίκες».
Για τον λόγο αυτόν, σε συνεργασία με τοη διοίκηση του Αστικού ΚΕΤΛ, ένα λεωφορείο για το επόμενο εξάμηνο βάφτηκε με το λογότυπο και το γνωστό, πλέον σύνθημα «Δεν είσαι η Μόνη, Δεν είσαι Μόνη».
Η αντιδήμαρχος Γεωργία Κοτρώνη - Μπαλοδήμου τόνισε ότι «το Κέντρο παραμένει δίπλα στις τρικαλινές όλα αυτά τα χρόνια, σηματοδοτώντας την εξειδίκευση σε έναν πολύ κρίσιμο και σημαντικό τομέα της κοινωνικής μας ζωής και την αποτελεσματικότητα στη στήριξη των γυναικών». Ευχαρίστησε, δε, τον πρόεδρο του ΔΣ και όλο το ΔΣ του Αστικού ΚΤΕΛ για τη συνεργασία του με τον Δήμο Τρικκαίων και τη μεταφορά σε όλη την πόλη του μηνύματος ενάντια στη βία κατά γυναικών. Όπως τονίζουν στελέχη του Κέντρου, ήδη έχουν υποστηριχθεί 500 τρικαλινές στα θέματα για τα οποία ζήτησαν βοήθεια και συνδρομή.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass