Πέθανε ο δημοτικός σύμβουλος Λίμνης Πλαστήρα Δ. Σκόνδρας

Δημοσίευση: 25 Νοε 2020 15:00

ΚΑΡΔΙΤΣΑ
(Του ανταποκριτή μας)
Πέθανε νοσηλευόμενος σε Νοσηλευτικό Ίδρυμα της Αθήνας ο Δημήτρης Σκόνδρας, 70 ετών εντεταλμένος σύμβουλος Δήμου Λίμνης Πλαστήρα και πρώην αντιδήμαρχος από το Μοσχάτο Καρδίτσας.


Ο εκλιπών είχε νοσήσει από κορωνοϊό και το τελευταίο διάστημα ήταν διασωληνωμένος, ενώ αντιμετώπιζε και προβλήματα υγείας. Ο Δημήτρης Σκόνδρας ήταν κουνιάδος της βουλευτού Καρδίτσας της Ν.Δ. κ. Ασημίνας Σκόνδρα.
Σε ψήφισμα που εξέδωσε, το Δημοτικό Συμβούλιο Λίμνης Πλαστήρα «εκφράζει τη βαθιά θλίψη του για τον θάνατο του Δημοτικού Συμβούλου Σκόνδρα Δημητρίου. Ενός ανθρώπου που υπηρέτησε για πολλά χρόνια και με συνέπεια την Τοπική Αυτοδιοίκηση από διάφορες θέσεις: Πρόεδρος Κοινότητας, Αντιδήμαρχος, και τελευταία εντεταλμένος Σύμβουλος Δήμου Λίμνης Πλαστήρα.Ως ελάχιστο δείγμα τιμής αναγνώρισης της πολύχρονης προσφοράς του, στην αυτοδιοίκηση, το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε: Να εκφραστούν τα συλλυπητήρια στους οικείους του εκλιπόντος. Να κατατεθεί στεφάνι στην μνήμη του. Να παραστούν ως εκπρόσωποι του Δήμου στην κηδεία του εκλιπόντος ο Δήμαρχος και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass