Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Διαβεβαιώσεις για κάλυψη επιπλέον αναγκών

Ο ΥΠ. ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ

Δημοσίευση: 28 Νοε 2020 20:50

Την άμεση ενίσχυση του δημόσιου συστήματος υγείας στη Λάρισα, με κάθε τρόπο και τη στήριξη των υγειονομικών που δίνουν τη μάχη από την πρώτη γραμμή, ζήτησε από τον υπουργό Εσωτερικών κ. Τ. Θεοδωρικάκο, ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος

Καλογιάννης, σε χθεσινή επικοινωνία τους, η οποία πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του υπουργού.
Κατά τη διάρκεια της συζήτησής τους, αντηλλάγησαν απόψεις για την καταγραφή μεγάλου αριθμού κρουσμάτων στην πόλη και στην Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας, με τον κ. Καλογιάννη να επισημαίνει ότι «είναι συνεχείς οι εκκλήσεις του Δήμου Λαρισαίων προς τους πολίτες του, για πιστή τήρηση των μέτρων προστασίας κατά της διασποράς του κορονοϊού», και ευχαρίστησε τον υπουργό για το ενδιαφέρον του.
Αντίστοιχα χθες ο κ. Θεοδωρικάκος, επικοινώνησε και με τον δήμαρχο Δράμας κ. Χριστόδουλο Μαμσάκο, με αφορμή την έξαρση της πανδημίας και στην περιοχή του, ζητώντας την αυστηρή εφαρμογή των υγειονομικών μέτρων κατά του κορονοϊού και τη στήριξη του συστήματος υγείας.
Τόσο από τον κ. Καλογιάννη όσο και από τον κ. Μαμσάκο, ο υπουργός ζήτησε «να κινητοποιήσουν τις κοινωνικές δομές ώστε να στηριχθούν όλοι, κυρίως οι ευάλωτες και ευπαθείς ομάδες» και τους διαβεβαίωσε ότι «το Υπουργείο Εσωτερικών θα είναι στο πλευρό τους για να καλύψει όποιες επιπλέον ανάγκες προκύψουν».
Σημειώνεται ότι, στο ίδιο πλαίσιο, ο υπουργός Εσωτερικών έχει καθημερινή επικοινωνία με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, κ. Κωνσταντίνο Ζέρβα.
ΛΕΝΑ ΚΙΣΣΑΒΟΥ

Gallery άρθρου

Σχετικά Άρθρα