«Να σταματήσει το άθλιο φαινόμενο καύσης των κάδων απορριμμάτων»

Γ. ΚΟΚΟΥΡΑΣ: ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΒΑΤΕΣ

Δημοσίευση: 01 Δεκ 2020 17:10

Μηνυτήρια αναφορά κατέθεσε ο Δήμος Τυρνάβου κατά αγνώστων για φθορά ξένης ιδιοκτησίας, μετά το νέο περιστατικό εκδήλωσης φωτιάς σε κάδους απορριμμάτων ανακύκλωσης που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στον Αμπελώνα. Ο προβληματισμός της

Δημοτικής Αρχής είναι έντονος, καθώς το φαινόμενο είναι συχνό, ενώ δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη αν η καταστροφή της δημοτικής περιουσίας οφείλεται σε βανδαλισμό ή αμέλεια. Σε δήλωσή του ο δήμαρχος Τυρνάβου, κ. Γιάννης Κόκουρας, αφού εκφράζει τη θλίψη του για το φαινόμενο αυτό, ζητά τη συνεργασία και την εγρήγορση των δημοτών του. Δυστυχώς για μία ακόμα φορά εκδηλώνεται φωτιά σε κάδους απορριμμάτων, αυτήν τη φορά στον Αμπελώνα. Απευθύνω έκκληση στους συμπολίτες μου, όταν διαπιστώνουν ή υποψιάζονται φαινόμενα βανδαλισμού να τα καταγγέλλουν αμέσως στην αστυνομία, όπως επίσης να είναι προσεκτικοί στη χρήση των κάδων, ιδιαίτερα όταν εναποθέτουν σε αυτούς στάχτες από τζάκια. Στην περίπτωση βανδαλισμών, οι δράστες θα πρέπει να γνωρίζουν ότι πλέον τα περιθώρια γι’ αυτούς έχουν στενέψει. Η ανοχή της Δημοτικής Αρχής και κυρίως των δημοτών εξαντλήθηκε.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass