Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Πανδημία και Δημοκρατία» θέμα διαδικτυακής εκδήλωσης

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΔΙΑΛΟΓΟΥ «ΛΑΡΙΣΑ»

Δημοσίευση: 05 Δεκ 2020 17:02

Μετά την επιτυχημένη πρώτη εκδήλωση ο Όμιλος πολιτικού διαλόγου "Λάρισα" διοργανώνει την Πέμπτη 10/12/2020 και ώρα 21:00 τη δεύτερη διαδικτυακή εκδήλωση-συζήτηση με θέμα "Πανδημία και Δημοκρατία".


Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει 5 εισηγήσεις που θα καλύπτουν συναφή θεματολογία. Ακολούθως, μέσω ερωτήσεων και σχολίων, θα διεξαχθεί ανοιχτός διάλογος μεταξύ όλων των συμμετεχόντων.
Θα μετάσχουν οι κάτωθι εισηγητές με τις αντίστοιχες εισηγήσεις:
-Γκουγκουλής Δημήτρης, κτηνίατρος, επίκουρος καθηγητής Διαχείρισης υγείας παραγωγικών ζώων, "Θα είναι η πανδημία αφορμή εδραίωσης ή συρρίκνωσης του αντιεμβολιαστικού κινήματος;"
-Δραμαλιώτη Εύη, αντιπρόεδρος Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης, Δρ. Διοικητικής Επιστήμης-Νομικός, "Δημοκρατία, δημόσια διοίκηση και πανδημία".
-Ζαφειρούλης Κωνσταντίνος, δικηγόρος, ΠΜΣ Ποινικές και Εγκληματολογικές σπουδές, "Το περί δικαίου αίσθημα/Το έννομο αγαθό και οι ελευθερίες"
-Καπετανάκη Ναταλία PHD, νομικός σύμβουλος στον οργανισμό "Σύμπραξη για την καινοτομία στα φάρμακα, Ευρωπαϊκή επιτροπή και Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία φαρμακευτικών βιομηχανιών' - "Ανθρώπινα δικαιώματα και πανδημία".
-Ρωμανόπουλος Τάσος, φαρμακοποιός, "Δημοκρατία και πρόσβαση στην υγεία".
Η συζήτηση θα διεξαχθεί μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας Zoom. Ο σύνδεσμος (link) θα ανακοινωθεί τις προσεχείς ημέρες στην ομάδα και στη σελίδα του ομίλου.

Σχετικά Άρθρα