Αποφορτίζονται και οι ΜΕΘ

ΜΕΤΑ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΩΝ ΧΘΕΣ ΥΠΗΡΧΑΝ 8 ΑΔΕΙΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΣΤΗΝ 5η ΥΠΕ * 78 ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ, 130 ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ * ΔΥΟ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΑΠΟ RAPID TEST ΣΤΑ 199 ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ

Δημοσίευση: 16 Δεκ 2020 19:09
Μόλις 2 θετικά κρούσματα βρέθηκαν  στα προχθεσινά 199 rapid test  στην Κεντρική πλατεία της Λάρισας Μόλις 2 θετικά κρούσματα βρέθηκαν στα προχθεσινά 199 rapid test στην Κεντρική πλατεία της Λάρισας

Αναμενόμενα αυξημένα συγκριτικά με την προχθεσινή ημέρα ήταν τα νέα κρούσματα που εντοπίστηκαν χθες στη Λάρισα. Σύμφωνα με τα στοιχεία γεωγραφικής κατανομής της επιδημιολογικής έκθεσης του ΕΟΔΥ, από τα 1.240 επιπλέον κρούσματα σε όλη τη χώρα

τα 78 νέα κρούσματα Covid-19 εντοπίστηκαν στη Λάρισα και αντιπροσωπεύουν το 60% των 130 νέων κρουσμάτων στην Περιφέρεια Θεσσαλίας.
Με τα 78 κρούσματα επανήλθε στην τρίτη θέση της λίστας με τις περιοχές με τον μεγαλύτερο αριθμό κρουσμάτων μετά την Περιφέρεια Αττικής με τα 270 κρούσματα και την Π.Ε. Θεσσαλονίκης των 232 κρουσμάτων.
Στην υπόλοιπη Θεσσαλία η Μαγνησία και τα Τρίκαλα κατέγραψαν από 19 κρούσματα (14,6%) με την Καρδίτσα να καταγράφει 14 νέα κρούσματα και ποσοστό 10,8% των κρουσμάτων της Θεσσαλίας.
Η πτωτική πορεία των νέων κρουσμάτων φαίνεται ότι έχει θετικές επιπτώσεις και στο σύστημα υγείας, καθώς μετά τη συνεχιζόμενη μείωση των εισαγωγών άρχισαν να αποφορτίζονται και οι Μονάδες Εντατικής Θεραπείας καθώς, μετά από ένα δύσκολο Σαββατοκύριακο που παρατηρήθηκε αύξηση των θανάτων, εμφανίζονται έστω και μεμονωμένα άδεια κρεβάτια -χθες το απόγευμα υπήρχαν συνολικά 8 άδεια κρεβάτια στα νοσοκομεία της 5ης ΥΠΕ.
Στο μεταξύ συνεχίστηκε χθες στην Κεντρική πλατεία της Λάρισας ο έλεγχος του γενικού πληθυσμού και των υπαλλήλων στις υπηρεσίες του Δημαρχείου με rapid test, που πραγματοποιήθηκαν από τον Δήμο Λαρισαίων και τον ΕΟΔΥ, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας. Όπως ανακοίνωσε ο Δήμος Λαρισαίων σύμφωνα με την ενημέρωση από τον ΕΟΔΥ, από τα 199 τεστ βρέθηκαν 2 θετικά.
Το πρόγραμμα των rapid test συνεχίζεται, σήμερα Τετάρτη, στον Μύλο του Παππά για τους εργαζόμενους του Δήμου στις δομές του Μύλου και για εργαζόμενους της Διεύθυνσης Καθαριότητας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass