Ενας στο εδώλιο για Τζήλο

ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΠΡΩΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΒΟΥΛΕΥΜΑ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΦΕΤΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ 47ΧΡΟΝΟΣ ΦΥΓΟΔΙΚΟΣ

Δημοσίευση: 16 Δεκ 2020 18:01
Ακριβώς δύο χρόνια πριν, η μαφιόζικη επίθεση  κατά του Θανάση Τζήλου στην οδό Θυμάτων  Κατοχής της Λάρισας Ακριβώς δύο χρόνια πριν, η μαφιόζικη επίθεση κατά του Θανάση Τζήλου στην οδό Θυμάτων Κατοχής της Λάρισας

Μόνο ένας από τους έξι που εμπλέκονταν στην υπόθεση της απόπειρας δολοφονίας του διαιτητή Θανάση Τζήλου θα καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου.


Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε στην τηλεοπτική εκπομπή «Δίκη» ο δημοσιογράφος Κυριάκος Θωμαΐδης (και αναπαρήγαγε χθες το «Sport Fm»), παρότι η ποινική δίωξη στρεφόταν εναντίον τεσσάρων κατηγορουμένων και δύο ηθικών αυτουργών, που συμμετείχαν στην ενέδρα θανάτου κατά του διαιτητή, στο εδώλιο θα καθίσει μόνον ένας!
Με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Λάρισας, παραπέμπονται σε δίκη ένας 47χρονος, με βαρύ ποινικό παρελθόν, ο οποίος καταζητείται με διεθνές ένταλμα σύλληψης και ένας 30χρονος πρώην ποδοσφαιριστής, που εκτελούσε χρέη σωματοφύλακα.
Στο εδώλιο θα καθίσει μόνο ο 30χρονος, καθώς ο 47χρονος φυγοδικεί και η έρευνα δεν πρόκειται να επεκταθεί. Οι δύο κατηγορούμενοι διώκονται, για απόπειρα ανθρωποκτονίας.
Ο Λαρισαίος διαιτητής δέχτηκε μαφιόζικη επίθεση έξω από το σπίτι του, πριν ακριβώς δύο χρόνια. Συγκεκριμένα, στις 19 Δεκεμβρίου του 2018, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Ε», ο διεθνής διαιτητής δέχθηκε την επίθεση, έξω από την οικία του και λίγο πριν μεταβεί στον χώρο εργασίας του, από τρεις κουκουλοφόρους που επέβαιναν σε αυτοκίνητο και οι οποίοι τον ξυλοκόπησαν και τον άφησαν αιμόφυρτο στον δρόμο, μπροστά στα μάτια γειτόνων και περαστικών. Ο Θανάσης Τζήλος διακομίσθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας, με χτυπήματα στο κεφάλι και το δεξί γόνατο, με τους γιατρούς να κάνουν λόγο για στοχευμένα χτυπήματα.
Μετά από έναν μήνα ερευνών, η ΕΛ.ΑΣ. ταυτοποίησε ως δράστες της επίθεσης δύο άτομα (παρότι στη μαφιόζικη επίθεση πήραν μέρος τουλάχιστον τρεις), μεταξύ των οποίων και ένας 47χρονος (σήμερα) «γνώριμος» των διωκτικών Αρχών για αρκετές, ληστείες τραπεζών που είχε διαπράξει στο παρελθόν και μάλιστα, φέρεται να του έχει αποδοθεί και ψευδώνυμο, από ληστείες που διέπραξε σε «συγκεκριμένη» τράπεζα.
Επίσης και ενός ακόμα 30χρονος σήμερα που φέρεται ως συνεργός.
Οι δράστες, είναι κάτοικοι Αθηνών και μετέβησαν στη Λάρισα με αυτοκίνητο που ενοικίασαν από εταιρεία την προηγούμενη ημέρα και, φορώντας ολοπρόσωπες κουκούλες, στήσαν «καρτέρι» στον διαιτητή όχι κάπου απόμερα αλλά σε κατοικημένη περιοχή, έξω από το σπίτι του.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass