Επίσκεψη Κολυνδρίνη σε Ιδρύματα

Δημοσίευση: 23 Δεκ 2020 18:09

ΒΟΛΟΣ
Τα ιδρύματα της πόλης επισκέφθηκε η αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων κ. Δωροθέα Κολυνδίνη προχθες και χθες ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων, τηρώντας με προσοχή όλα τα μέτρα ασφαλείας λόγω κορονοϊού.

Ειδικότερα,τη Δευτέρα επισκέφθηκε το Γηροκομείο Βόλου και το Ίδρυμα Άσπρες Πεταλούδες, ενώ χθες επισκέφθηκε το Ορφανοτροφείο Βόλου, την ΕΛΕΠΑΠ και την Κιβωτό του Κόσμου χαρίζοντας δώρα και γλυκά στα παιδιά. Σήμερα θα επισκεφθεί το Σουρλίγκειο Γηροκομείο στα Κανάλια. Σε δηλώσεις της η αντιπεριφερειάρχης ανέφερε: «Τις ημέρες αγάπης και χαράς των Χριστουγέννων δεν πρέπει να λησμονούμε τα Ιδρύματα, τους συμπολίτες που φιλοξενούνται σε αυτά και το προσωπικό τους. Το έργο που επιτελούν είναι συγκινητικό και αξιοθαύμαστο και ειδικά αυτή την περίοδο οφείλουμε να είμαστε ακόμη πιο κοντά στα Ιδρύματα, να τα στηρίζουμε και να ενισχύουμε το έργο τους. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να μας αισθάνονται κοντά τους σαν μία μεγάλη αγκαλιά».
Σημειώνεται ότι λόγω των μέτρων ασφαλείας και περιορισμού που εφαρμόζονται εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού αναβάλλεται η καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη εκδήλωση των Περιφερειακών Ενοτήτων Μαγνησίας και Σποράδων έμπροσθεν του Διοικητηρίου για τα παιδιά του νομού. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί αμέσως μετά την άρση των μέτρων ασφαλείας και προστασίας με διανομή δώρων και άλλες εορταστικές εκδηλώσεις, που θα συνάδουν με τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass