Ανοιχτή έως τις 9 μ.μ. η αγορά σήμερα

ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΙΑ ΟΣΟ ΔΙΑΡΚΕΙ Η ΠΑΝΔΗΜΙΑ

Δημοσίευση: 27 Δεκ 2020 16:25

Ανοιχτή είναι σήμερα η αγορά της Λάρισας, όπως και κάθε Κυριακή στο εξής, για τα καταστήματα που λειτουργούν με το click away. Από το Υπουργείο Ανάπτυξης διευκρινίζεται πως η ρύθμιση της κυριακάτικης παράδοσης είναι αναγκαία τώρα που έχει υιοθετηθεί η

πώληση με click away στο λιανεμπόριο και η δυνατότητα για παράδοση την Κυριακή βοηθά στη μείωση της κοινωνικής κινητικότητας, που είναι το ζητούμενο από τους ειδικούς. Πάντως ο υπουργός Ανάπτυξης, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, ξεκαθάρισε, μιλώντας στη Βουλή, πως αυτές οι ρυθμίσεις ισχύουν μόνο για την περίοδο της πανδημίας.
Συνεπώς ανοικτά μπορούν να είναι σήμερα τελευταία Κυριακή του χρόνου, σούπερ μάρκετ και άλλα καταστήματα τροφίμων (π.χ. μίνι μάρκετ, φούρνοι, κρεοπωλεία, ιχθυοπωλεία, ζαχαροπλαστεία), φαρμακεία, συνεργεία αυτοκινήτων και μαγαζιά που λειτουργούν με «παράδοση εκτός», ενώ ανοικτά θα μπορούν να είναι και την Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2021, με προαιρετικό ωράριο λειτουργίας 7:00 έως 21.00.
Υπενθυμίζεται ότι τα καταστήματα δεν μπορούν να λειτουργούν στους Δήμους, στους οποίους έχει επιβληθεί αυστηρό lockdown. Για τα καταστήματα ισχύουν οι εξής προϋποθέσεις λειτουργίας: Τέσσερα άτομα έως 100 τ.μ. και ένα άτομο για κάθε 10 τ.μ. επιπλέον. Απόσταση ενάμισι μέτρου μεταξύ των ατόμων. Ειδική απολύμανση σε τροχήλατα και μη καρότσια/καλάθια, όπου υφίστανται, με ανάπτυξη καθημερινού προγράμματος απολύμανσης, το οποίο επιδεικνύεται στις αρμόδιες αρχές. Ωράριο λειτουργίας έως τις 21:00, με την εξαίρεση, ως προς τα καταστήματα τροφίμων, της λειτουργίας υπηρεσιών διανομής προϊόντων (delivery), η οποία επιτρέπεται να λειτουργεί έως τη 1:00.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass