Πέθανε στέλεχος του ΚΚΕ στην Κερασιά

Δημοσίευση: 08 Ιαν 2021 16:17

ΒΟΛΟΣ
Η ΤΕ Μαγνησίας του ΚΚΕ με θλίψη αποχαιρετά τον σύντροφο Δημήτρη Καπουρνιώτη, που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 65 ετών τη Δευτέρα 4 Γενάρη 2021, αναφέρει σχετική ανακοίνωση του κόμματος.


«Ο σύντροφος Δημήτρης από μικρός στη βιοπάλη, γεννήθηκε στην Κερασιά Πηλίου το 1955, παιδί φτωχής κτηνοτροφικής οικογένειας, οργανώθηκε από μικρή ηλικία στην ΚΝΕ και αμέσως μετά στο ΚΚΕ.
Συνέβαλε σημαντικά στη δράση του Κόμματος στην ευρύτερη περιοχή τόσο ως Γραμματέας της ΚΟΒ Κερασιάς αλλά και ως μέλος των καθοδηγητικών οργάνων της Μαγνησίας.
Τη δύσκολη περίοδο για το Κόμμα το 1991, υπερασπίστηκε τα επαναστατικά χαρακτηριστικά του Κόμματος, συγκρούστηκε με τον οπορτουνισμό, ήταν από τα στηρίγματα της Κομματικής Οργάνωσης Μαγνησίας στην Ύπαιθρο.
Επανειλημμένες φορές ήταν υποψήφιος με ψηφοδέλτια του Κόμματος για την Τοπική Διοίκηση, με σημαντική προσφορά στην κατάρτιση των ψηφοδελτίων στον Δήμο Ρήγα Φεραίου. Επί σειρά ετών διετέλεσε Πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Κερασιάς.
Η Τομεακή Επιτροπή Μαγνησίας εκφράζει τα πιο θερμά της συλλυπητήρια στη σύντροφο της ζωής του Ηλέκτρα και στην οικογένειά του», καταλήγει η ανακοίνωση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass