Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τα Υπηρεσιακά Συμβούλια Εκπαίδευσης Λάρισας

ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΣΥΓΚΡΟΤΟΥΝ

Δημοσίευση: 12 Ιαν 2021 17:05

Με αποφάσεις του περιφερειακού διευθυντή Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας κ. Γ. Δοδοντσάκη, συγκροτήθηκαν τα Περιφερειακά Υπηρεσιακά Συμβούλια Πρωτοβάθμιας (Π.Υ.Σ.Π.Ε.) και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Π.Υ.Σ.Δ.Ε) Λάρισας.


Συγκεκριμένα:
Το Περιφερειακό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Π.Υ.Σ.Π.Ε.) Λάρισας αποτελείται από τους:
- Καραγιώργου Αικατερίνη, Προσωρινή Διευθύντρια Π/θμιας Εκπ/σης Λάρισας, ως Πρόεδρο, με αναπληρώτριά της, την Παπαδοπούλου Σοφία, Προϊσταμένη Εκπαιδευτικών Θεμάτων της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας.
- Αποστολάκη Μαρία, Δ/ντρια του Δημοτικού Σχολείου Χάλκης, ως Αντιπρόεδρο-τακτικό μέλος, η οποία θα προεδρεύει σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος του Προέδρου, με αναπληρωματικό μέλος τον Κολοβό Νικόλαο, Δ/ντή του Δημοτικού 1ου Δημοτικού Σχολείου Φαλάνης.
- Βαρδάτσικο Νικόλαο, Δ/ντή του 2ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωματικό μέλος τον Απόστολο Σταύρο Δ/ντή του Δημοτικού Σχολείου Κοιλάδας.
- Δραγανιδάκη Δημήτριο, εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ70, που ανήκει οργανικά στο 37ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας, ως τακτικό αιρετό εκπρόσωπο των εκπ/κών Π/θμιας Εκπ/σης Λάρισας, με αναπληρωματικό μέλος τον Γκουτζέλα Αθανάσιο, εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ70, που ανήκει οργανικά στο 33ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας.
- Χάμου Μαρία, εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ70, που ανήκει οργανικά στο 10ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας, ως τακτικό αιρετό εκπρόσωπο των εκπ/κών Π/θμιας Εκπ/σης Λάρισας, με αναπληρωματικό μέλος τον Τριανταφύλλου Βασίλειο, εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ70, που ανήκει οργανικά στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Φαρσάλων.
Στην περίπτωση που το ως άνω Συμβούλιο εξετάζει θέματα που εμπίπτουν στις διατάξεις του άρθρου 33 του Π.Δ. 1/2003, αντί των προαναφερόμενων αιρετών εκπροσώπων των δημοσίων εκπ/κών μετέχουν σ’ αυτό:
Α. ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ
- Μπακογιάννης Κωνσταντίνος, «Εκπαιδευτήρια Μπακογιάννη», ως τακτικό μέλος με αναπληρωματικό μέλος, τον Κυραϊλίδη Χαράλαμπο, Πρόεδρο Σ.Ι.Σ.
- Ράπτη Νικόλαο του Ιδιωτικού Σχολείου «Εκπαιδευτήρια Ράπτου», ως τακτικό μέλος με αναπληρωματικό μέλος την Καράτζιου Ασπα, του Ιδιωτικού Σχολείου «Α. & Χ. Καράτζιου».
Β. ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΚΠ/ΚΩΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ
-Ο Μιχάλης Κουρουτός, εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ03, που υπηρετεί στη «Λεόντειο Σχολή», ως τακτικό μέλος, με αναπληρωματικό μέλος τη Γεωργία Αντωνιάδου, που υπηρετεί στα «Εκπαιδευτήρια Ράπτου».
-Ο Απόστολος Βουρκούδης, εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ 18, που υπηρετεί στην «Αμερικανική Γεωργική Σχολή Θεσσαλονίκης», ως τακτικό μέλος, με αναπληρωματικό μέλος τον Δημήτρη Σελέκο, εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ02, που υπηρετεί στα «Εκπαιδευτήρια Βασιλειάδη».
Γραμματέας του Συμβουλίου ορίζεται ο Παναγιώτου Παναγιώτης, Διοικητικός υπάλληλος κλάδου ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού της Δ/νσης Π/θμιας Εκπ/σης Λάρισας, ο οποίος θα αναπληρώνεται από τη Σάββα Ανδρομάχη, Διοικητική υπάλληλος κλάδου ΔΕ Διοικητικών Γραμματέων της Δ/νσης Π/θμιας Εκπ/σης Λάρισας.
Η θητεία του ανωτέρω Συμβουλίου λήγει στις 31-12-2022.
*Το Περιφερειακό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Π.Υ.Σ.Δ.Ε.) Λάρισας, αποτελείται από τους:
- Ζιάκα Βασιλική, Προσωρινή Διευθύντρια Δ/θμιας Εκπαίδευσης Λάρισας, ως Πρόεδρο, με αναπληρώτριά της, την Ηλιάδη Χριστίνα, εκπαιδευτικό του κλάδου ΠΕ02, Προϊσταμένη του Τμήματος Ε’ Εκπαιδευτικών θεμάτων της Διεύθυνσης Β/θμιας Εκπ/σης Λάρισας.
- Ανδρέου Στέργιο, εκπαιδευτικό του κλάδου ΠΕ 04.05, Διευθυντή στο 13ο Γυμνάσιο Λάρισας, ως Αντιπρόεδρο -τακτικό μέλος, ο οποίος θα προεδρεύει σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος της Προέδρου, με αναπληρωματικό μέλος τον Κουτσαυτίκη Νικόλαο, εκπαιδευτικό του κλάδου ΠΕ03, Διευθυντή στο 6ο ΓΕΛ Λάρισας.
- Γκαραγκούνη Αργυρώ, εκπαιδευτικό του κλάδου ΠΕ02, Διευθύντρια στο 14ο Γυμνάσιο Λάρισας, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωματικό μέλος την Αντωνιάδου Δομνίκη, εκπαιδευτικό του κλάδου ΠΕ06, Διευθύντρια στο 7ο Γυμνάσιο Λάρισας.
- Κοντσιώτη Κωνσταντίνο, εκπαιδευτικό του κλάδου ΠΕ04.01, με οργανική θέση στο ΓΕΛ Φαλάνης, ως τακτικό μέλος, αιρετό εκπρόσωπο των εκπαιδευτικών Δ/θμιας Εκπαίδευσης Λάρισας, ο οποίος θα αναπληρώνεται από την Πατσή Κωνσταντινιά, εκπαιδευτικό του κλάδου ΠΕ02, με οργανική θέση στο ΓΕΛ Τυρνάβου.
- Παναγιώτου Νικόλαο, εκπαιδευτικό του κλάδου ΠΕ86, με οργανική θέση στο ΓΕΛ Τυρνάβου, ως τακτικό μέλος, αιρετό εκπρόσωπο των εκπαιδευτικών Δ/θμιας Εκπαίδευσης Λάρισας, ο οποίος θα αναπληρώνεται από τον Παπαϊωάννου Δημήτριο, εκπαιδευτικό του κλάδου ΠΕ03, με οργανική θέση στο Ημερήσιο Γυμνάσιο Φαλάνης.
Στην περίπτωση που το Συμβούλιο εξετάζει θέματα που εμπίπτουν στις διατάξεις του άρθρου 33 του Π.Δ. 1/2003, αντί των προαναφερόμενων αιρετών εκπροσώπων των δημοσίων εκπαιδευτικών μετέχουν σ’ αυτό:
Α. Από τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ (Σ.Ι.Σ.)
-Ο Μπακογιάννης Κωνσταντίνος, των «Εκπαιδευτηρίων ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ» στην Τερψιθέα Λάρισας, ο οποίος θα αναπληρώνεται από τον Κυραϊλίδη Χαράλαμπο των «Εκπαιδευτηρίων ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΒΑΘΕΙΑ-ΚΥΡΑΪΛΙΔΗ» στον Καρέα Αττικής.
-Ο Ράπτης Νικόλαος, των «Εκπαιδευτηρίων ΡΑΠΤΟΥ» στη Λάρισα, ο οποίος θα αναπληρώνεται από τον Μανάκο Δημήτριο, των «Εκπαιδευτηρίων ΑΘΗΝΑ» στα Τρίκαλα.
Β. Από την ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ (Ο.Ι.Ε.Λ.Ε.)
-Ο Κουρουτός Μιχάλης, εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ03, που υπηρετεί στη «ΛΕΟΝΤΕΙΟ ΣΧΟΛΗ» Πατησίων, ο οποίος θα αναπληρώνεται από την Αντωνιάδου Γεωργία, εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ02, που υπηρετεί στα «Εκπαιδευτήρια Ράπτου» και
-Ο Βουρκούδης Απόστολος, εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ88.03, που υπηρετεί στην «Αμερικάνικη Γεωργική Σχολή Θεσσαλονίκης», ο οποίος θα αναπληρώνεται από τον Σελέκο Δημήτριο, εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ02, που υπηρετεί στα «Εκπαιδευτήρια Βασιλειάδη».
Γραμματέας του Συμβουλίου ορίζεται η Γκουμότσιου Βάια, διοικητική υπάλληλος της Διεύθυνσης Δ/θμιας Εκπαίδευσης Λάρισας, η οποία θα αναπληρώνεται από τον Καραΐσκο Χρήστο, διοικητικό υπάλληλο κλάδου ΠΕ Διοικητικού – Οικονομικού, της Διεύθυνσης Δ/θμιας Εκπαίδευσης Λάρισας.
Η θητεία του ανωτέρω Συμβουλίου λήγει την 31η Δεκεμβρίου 2022.