Ανάπλαση των πλατειών σε οικισμούς του Κοκκινοπηλού

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Δημοσίευση: 12 Ιαν 2021 17:15

Την ανάπλαση των πλατειών Καλυβίων και Δομενίκου προγραμματίζει για το επόμενο διάστημα ο Δήμος Ελασσόνας μετά από σύμβαση που υπέγραψε ο δήμαρχος Ελασσόνας, κ. Ν. Γάτσας, με τον αρχιτέκτονα μηχανικό, κ. Αντώνιο Μόρα, για την κατάθεση

αρχιτεκτονικών προτάσεων και την προετοιμασία τεχνικών στοιχείων που θα περιλαμβάνονται στον φάκελο της μελέτης.
Οι υποστηρικτικές υπηρεσίες που ανατέθηκαν στον αρχιτέκτονα μηχανικό αφορούν την αρχιτεκτονική αναβάθμιση των δύο πλατειών στους οικισμούς Δομενίκου και Καλυβίων Κοκκινοπηλού, οι οποίες λόγω παλαιότητας έχουν υποστεί φθορές και δεν εξυπηρετούν τις σύγχρονες ανάγκες αισθητικής και λειτουργικότητας. Οι αρχιτεκτονικές προτάσεις για τις δύο πλατείες θα παραδοθούν στον Δήμο Ελασσόνας μέχρι τις 15 Μαρτίου 2021.
Με την ευκαιρία της υπογραφής της σύμβασης ο δήμαρχος Ελασσόνας, κ. Ν. Γάτσας, δήλωσε: «Οι πλατείες αποτελούν κομβικό σημείο της κοινωνικής και οικονομικής ζωής σε κάθε κοινότητα. Η ανακατασκευή των πλατειών Δομενίκου και Καλυβίων εντάσσεται σε έναν ευρύτερο σχεδιασμό του Δήμου μας για τη βελτίωση των κοινοχρήστων χώρων και την απόδοσή τους στους πολίτες. Καλύτερες πλατείες, καλύτερους αθλητικούς χώρους, καλύτερες παιδικές χαρές και σχολεία, για να κρατήσουμε τους νέους και τις οικογένειές τους στα χωριά μας. Η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου μας με τη συνδρομή ειδικών συνεργατών και ιδιωτών μηχανικών εκπονεί τις απαραίτητες μελέτες για τη βελτίωση των κοινόχρηστων χώρων, οι οποίες θα κατατεθούν στη συνέχεια για χρηματοδότηση στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» και στο ΕΣΠΑ-ΠΕΠ της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Αναβαθμίζοντας τους κοινόχρηστους χώρους, αναβαθμίζουμε την ποιότητα της ζωής μας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass