Σύντομες Ειδήσεις

Δημοσίευση: 15 Ιαν 2021 16:07

Βρέθηκε νεκρή στις σκάλες


Νεκρή στις σκάλες πολυκατοικίας όπου διέμενε βρέθηκε χθες, λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι, μία 78χρονη Λαρισαία. Η 78χρονη βρέθηκε πεσμένη στα σκαλιά έξω από το διαμέρισμα όπου διέμενε και με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο εφημερεύον νοσοκομείο για να διαπιστωθεί ο θάνατός της.
Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. ο θάνατος της 78χρονης οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

 

Εξάμηνη παράταση σε αιτήσεις
παραγωγών για καταστροφές από θεομηνίες
Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Σπήλιος Λιβανός, αποφάσισε τη χορήγηση 6μηνης παράτασης στην προθεσμία υποβολής των αιτήσεων για το Υπομέτρο 5.1 έως και την 15η Ιουλίου 2021, στο πλαίσιο της εφαρμογής του ολοκληρωμένου σχεδίου που εφαρμόζει το Υπουργείο και με κύριο γνώμονα την πληρότητα της υποβολής των πρώτων αιτημάτων πληρωμής, τα οποία αντιστοιχούν στο 20% του εγκεκριμένου προϋπολογισμού των ενταγμένων πράξεων.
Στο ολοκληρωμένο σχέδιο περιλαμβάνονται επενδύσεις σε προληπτικά μέτρα που σκοπεύουν στη μείωση των δυσμενών επιπτώσεων πιθανών φυσικών φαινομένων, δυσμενών καιρικών συνθηκών και καταστροφικών συμβάντων, του Π.Α.Α. 2014-2020.
Η παράταση υποβολής των πρώτων αιτήσεων πληρωμής, χορηγείται επί των εγκεκριμένων πράξεων, όπως αποτυπώνονται στη με αριθ. 74750/16.07.2020 Απόφαση Ένταξης του Γενικού Γραμματέα Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων.
Ο υπουργός Σπήλιος Λιβανός ανέφερε ότι το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης θα συνεχίσει να εξετάζει με έντονο ενδιαφέρον τα αιτήματα των παραγωγών και θα παρεμβαίνει καίρια προκειμένου να αντιμετωπίζει όσα ζητήματα ανακύπτουν, διασφαλίζοντας ότι όλοι οι πληγέντες παραγωγοί θα τύχουν της ουσιαστικής συνδρομής της Κυβέρνησης.

 

Κατά της παραχώρησης του Αισθητικού Αλσους σε ιδιώτη, το ΕΚΛ
Ενάντια στην πρόθεση της Δημοτικής Αρχής να μισθώσει το Αισθητικό Άλσος, τάσσεται το Εργατικό Κέντρο Λάρισας, και σε ανακοίνωσή του σημειώνει μεταξύ άλλων: «Έχουμε μεγάλη πείρα για το τι σημαίνει παραχώρηση δημοτικών κοινωφελών και δημόσιων χώρων σε ιδιωτικά συμφέροντα, για το αν ωφέλησαν πραγματικά τον λαό της περιοχής μας ή αν έχουν καταλήξει σε επιχειρήσεις που μία οικογένεια με μισθούς πείνας, μία οικογένεια ανέργων και απολυμένων δεν μπορεί να περάσει ούτε κατά διάνοια έξω από αυτές. Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Ν. Λάρισας καλεί τους εργαζόμενους της πόλης μας να μην δεχθούν να πραγματοποιηθεί ένα ακόμη έγκλημα σε βάρος της ποιότητας της ζωής τους. Να απαιτήσουν: καμία παραχώρηση του Αισθητικού Άλσους σε επιχειρηματικά συμφέροντα.
Διεκδικούμε, άμεση στελέχωση των υπηρεσιών του Δήμου Λάρισας με μόνιμο προσωπικό, να εξοπλιστεί η υπηρεσία Πρασίνου με κατάλληλα μηχανήματα και με μόνιμο προσωπικό για να αναλάβει την ανάπλαση και τη συντήρηση του χώρου».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass