Να ληφθούν μέτρα για το εμπόριο και την εστίαση

ΖΗΤΑ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 20 Ιαν 2021 16:20

Να συζητηθούν στο Δημοτικό Συμβούλιο Λαρισαίων, μέτρα για τη στήριξη των εμπόρων και των ιδιοκτητών καταστημάτων εστίασης, ζητά από τη Δημοτική Αρχή Λάρισας, η παράταξη «Λαϊκή Συσπείρωση».


Σε σχετική ανακοίνωσή της προτείνει τα εξής: «Απαλλαγή των καταστηματαρχών από την υποχρέωση καταβολής του τέλους κατάληψης κοινοχρήστου χώρου που παραμένουν κλειστοί με κρατική απόφαση.
Καθώς και απαλλαγή από την καταβολή μισθωμάτων για όσους μισθώνουν δημοτική περιουσία και σήμερα έχουν κλείσει την επιχείρησή τους (κυλικεία, δημοτικά αναψυκτήρια κ.λπ.).
Απαλλαγή από τα δημοτικά τέλη για το επόμενο 6μηνο.
Απαλλαγή για το επόμενο 6μηνο, αλλά και το 3μηνο που προηγήθηκε, από τα δημοτικά τέλη και φόρους (τέλη καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού, ύδρευσης, τέλος παρεπιδημούντων, φόρος ηλεκτροδοτούμενων) για τα καταστήματα και επιχειρήσεις με εισόδημα μέχρι 12.000 ευρώ για τις πληττόμενες επιχειρήσεις (σχετικοί ΚΑΔ).
Απαλλαγή της εισφοράς Αθλητικών Συλλόγων και Σωματείων για χρήση αθλητικών δημοτικών εγκαταστάσεων για όλο το διάστημα που παραμένουν κλειστοί.
Άρση κάθε μέτρου αναγκαστικής είσπραξης για χρέη προς τον Δήμο, επαγγελματιών και ιδιωτών, όπως κατασχέσεις, πλειστηριασμοί, δεσμεύσεις τραπεζικών λογαριασμών. Να σταματήσουν εδώ και τώρα όλες οι διαδικασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη.
Να μη διαταραχθεί η ρύθμιση χρεών των 100 δόσεων για όσο διάστημα διαρκούν τα μέτρα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass