Διαπαραταξιακή για τις οφειλές της «Γήπεδο Λάρισας Α.Ε.»

ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Η «ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΚΟΙΝΟΝ»

Δημοσίευση: 26 Ιαν 2021 16:50

Το θέμα των οφειλών «Γήπεδο Λάρισας Α.Ε.» προς τη ΔΕΥΑΛ και τις ενέργειες αυτής για την είσπραξή τους, θα ζητήσει να συζητηθεί σήμερα στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λαρισαίων ο επικεφαλής της παράταξης «Λαρισαίων Κοινόν» Κ. Βαϊούλης.


Προτείνει: «Τη σύσταση Διαπαραταξιακής Επιτροπής του Δήμου Λαρισαίων, η οποία θα ζητήσει και θα ελέγξει τις συμβάσεις των εμπλεκομένων πλευρών: της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, της ερασιτεχνικής ΑΕΛ, της «Γήπεδο Λάρισας ΑΕ» και του Δήμου Λαρισαίων» και σημειώνει: «Έτσι θα δημοσιοποιηθούν οι όροι των συμβάσεων, οι υποχρεώσεις της κάθε πλευράς που απορρέουν από αυτές αλλά και το παρόν ιδιοκτησιακό καθεστώς. Στόχος της επιτροπής θα είναι η απόδοση του γηπέδου στον φυσικό της ιδιοκτήτη που είναι οι δημότες της Λάρισας.
Η Αθλητική Ένωση Λάρισας έχει αποτελέσει διαχρονικά το σημείο αναφοράς αλλά και προσδιορισμού της ταυτότητας της πόλης μας. Μία πόλη που προάγει τον υγιή λαϊκό αθλητισμό και ενισχύει ουσιαστικά την πρόσβαση της νεολαίας της στους χώρους άθλησης.
Η Α.Ε.Λ. πρέπει να ενώνει και όχι να διχάζει. Αν το ζητούμενο είναι το συμφέρον της Α.Ε.Λ., τότε επιβάλλεται να εργαστούν όλοι οι εμπλεκόμενοι στην ανεύρεση της βέλτιστης λύσης, που θα ξαναφέρει την ομάδα στη θέση που της ταιριάζει.
Αλλιώς, οδηγούμαστε στην πλήρη απαξίωση της ομάδας και αυτό προκαλεί το αμείλικτο ερώτημα: Ποιος ωφελείται;».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass