Προετοιμάζεται εμβολιαστικό κέντρο στον Τύρναβο

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Γ. ΚΟΚΟΥΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ Κ.Υ. ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟ

Δημοσίευση: 28 Ιαν 2021 16:20

Συνάντηση εργασίας είχε προχθές ο δήμαρχος Τυρνάβου, Γιάννης Κόκουρας με τον διευθυντή-υπεύθυνο για τον συντονισμό της Επιστημονικής Λειτουργίας του Κέντρου Υγείας Τυρνάβου, κ. Γιάννη Αντωνόπουλο, στο Δημαρχείο Τυρνάβου.


Συζητήθηκαν διεξοδικά όλα τα ζητήματα υγείας του Δήμου Τυρνάβου.
Ειδικότερα, πρώτα απ’ όλα, εξετάστηκε η υπάρχουσα κατάσταση σχετικά με την πανδημία του κορονοϊού. Αποτέλεσε κοινή διαπίστωση πως δεν υπάρχουν αυξητικές τάσεις στον Δήμο Τυρνάβου, πλην όμως επισημάνθηκε πως η προσπάθεια πιστής τήρησης των μέτρων οφείλει να συνεχιστεί. Η κόπωση των πολιτών από τα συνεχή μέτρα είναι δικαιολογημένη, όμως μόνο με υπομονή, επιμονή και με το νέο όπλο στη φαρέτρα μας, το εμβόλιο, θα τα καταφέρουμε.
Στη συνέχεια, συζητήθηκε η προετοιμασία του Κέντρου Υγείας Τυρνάβου ώστε να λειτουργήσει ως εμβολιαστικό κέντρο. Ο Διευθυντής του Κέντρου Υγείας ενημέρωσε τον Δήμαρχο ότι ξεκίνησε η προετοιμασία των χώρων όπου θα γίνουν οι εμβολιασμοί, υπήρξε μερική προμήθεια του απαραίτητου εξοπλισμού και έχει πραγματοποιηθεί εκπαίδευση του νοσηλευτικού προσωπικού για τους εμβολιασμούς. Ευελπιστούμε μέσα στον Φεβρουάριο το Κέντρο Υγείας Τυρνάβου να λειτουργήσει ως εμβολιαστικό κέντρο.
Σε άλλο σημείο της συνάντησης αναλύθηκε η λειτουργία του Περιφερειακού Ιατρείου Αμπελώνα. Ο δήμαρχος Τυρνάβου ενημερώθηκε από τον κ. Αντωνόπουλο πως πλέον το Περιφερειακό Ιατρείο Αμπελώνα έχει στελεχωθεί με περισσότερο προσωπικό από τα προηγούμενα έτη. Επιπλέον, παρατηρείται σημαντική αποσυμφόρηση και εξαιτίας της πρόσφατης επαναλειτουργίας του Αγροτικού Ιατρείου Βρυοτόπου. Συνεπώς, οι δημότες του Αμπελώνα απολαμβάνουν πια ποιοτικότερες παροχές υγείας, τηρουμένων βέβαια και των συνθηκών του κορονοϊού.
Για μία ακόμα φορά υπήρξε κοινή πεποίθηση και των δύο πλευρών ότι με την κοινή καλή συνεργασία δίνεται λύση στα ιατρικά προβλήματα της περιοχής μας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass