Επιθεώρηση σε έργα...

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ ΣΤΙΣ ΕΝ ΕΞΕΛΙΞΕΙ ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ Ο «ΙΑΝΟΣ»

Δημοσίευση: 13 Φεβ 2021 16:10

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)


Έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη και αφορούν στην αποκατάσταση ζημιών που προκλήθηκαν από τη θεομηνία του περασμένου Σεπτεμβρίου σε Δίλοφο και Νεράιδα, επιθεώρησε ο δήμαρχος Φαρσάλων κ. Μάκης Εσκίογλου. Μαζί με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Δημήτρη Γούσια, ο κ. Εσκίογλου διαπίστωσε την πρόοδο των εργασιών στα έργα ασφαλτόστρωσης στη Νεράιδα, όπου η θεομηνία προκάλεσε ολική καταστροφή στο οδόστρωμα. Η συγκεκριμένη εργολαβία ύψους 128.174.69 ευρώ πλέον Φ.Π.Α. βρίσκεται στη φάση της ολοκλήρωσης.
Στο Δίλοφο έχει αποκατασταθεί ένα μεγάλο μέρος των καταστροφών με νέα φρεάτια, τσιμεντώσεις, διανοίξεις και αποστραγγιστικά, ενώ ξεκίνησαν και οι ασφαλτοστρώσεις στον περιφερειακό δρόμο. Οι συγκεκριμένες παρεμβάσεις αποτελούν μέρος εργολαβίας ύψους 158.288,02 ευρώ πλέον ΦΠΑ θα αφορά στα χωριά Αχίλλειο, Δίλοφο, Ναρθάκιο, Σκοπιά και Ρίζι. Συνολικά ο Δήμος Φαρσάλων για την αποκατάσταση των ζημιών από τον «Ιανό», υλοποιεί οκτώ εργολαβίες σε όλη την επαρχία συνολικού κόστους άνω του 1 εκατ. ευρώ.
«Είχα την ευκαιρία σήμερα μαζί με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ. Γούσια να διαπιστώσω από κοντά την εξέλιξη των εργασιών για την αποκατάσταση των πληγών που μας άφησε η κακοκαιρία του περασμένου Σεπτεμβρίου. Οι εργολαβίες εξελίσσονται κανονικά ώστε το συντομότερο δυνατό να παραδοθούν σύγχρονες και ασφαλείς υποδομές στις τοπικές κοινωνίες. Στόχος μας είναι τα νέα έργα να θωρακίσουν ακόμη περισσότερο την επαρχία μας» δήλωσε ο δήμαρχος Φαρσάλων κ. Μάκης Εσκίογλου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass