«Βγήκαμε νικητές...»

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΧΙΟΝΙΑ

Δημοσίευση: 16 Φεβ 2021 16:10
Στην πρώτη γραμμή κατά του χιονιά  ο δήμαρχος Τυρνάβου, Ι. Κόκουρας Στην πρώτη γραμμή κατά του χιονιά ο δήμαρχος Τυρνάβου, Ι. Κόκουρας

Νικητής στη μάχη κατά της κακοκαιρίας και ο Δήμος Τυρνάβου δίνοντας μια πραγματικά σπουδαία μάχη, καθώς κατόρθωσε να διατηρήσει όλους τους δρόμους του Δήμου καθαρούς και όλες τις δομές προσβάσιμες.


Ο δήμαρχος Τυρνάβου, κ. Ιωάννης Κόκουρας, ο οποίος επισκέφτηκε όλα τα χωριά του Δήμου και βρέθηκε καθ’ όλη τη διάρκεια της κακοκαιρίας δίπλα στους δημότες, μιλώντας στην «Ε» τόνισε πως: «Από την πρώτη στιγμή δώσαμε έναν τιτάνιο αγώνα για να παραμείνουν ανοιχτοί όλοι οι δρόμοι στον Δήμο μας.
Έτσι, χάρη στο άρτιο σχέδιο που είχαμε εκπονήσει και στην έγκαιρη προετοιμασία όλων των υπηρεσιών μας, όλοι οι δρόμοι που οδηγούν στα χωριά του Δήμου μας καθαρίστηκαν και υπήρχε ασφαλέστατη πρόσβαση.
Παράλληλα, ανοιχτοί ήταν και στη συντριπτική πλειοψηφία τους οι δρόμοι εντός των χωριών.
Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε και στους κτηνοτρόφους μας, οι οποίοι σε αυτές τις δύσκολες στιγμές είχαν δίπλα τους τα δημοτικά συνεργεία.
Ομοίως, προσβάσιμες ήταν όλες οι κεντρικές δομές του Δήμου μας και ουσιαστικά, παρά την έντονη χιονόπτωση, τον παγετό και τις χαμηλές θερμοκρασίες, δε διαταράχθηκε η καθημερινότητα των δημοτών μας.
Θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους δημοτικούς υπαλλήλους, καθώς και τους ιδιώτες που συνέβαλαν στο να κερδηθεί και αυτή η μάχη.
Συνεχίζουμε δυναμικά, έχοντας στο επίκεντρο τους συνδημότες μας και τη διευκόλυνση της καθημερινότητάς τους».
* Σε ό,τι αφορά τον Δήμο Τεμπών η «Μήδεια» μέχρι αργά χθες το βράδυ τον επηρέασε ήπια. Ήδη διανεμήθηκαν στα χωριά πάνω από 100 τόνοι αλατιού, ωστόσο τις νυχτερινές και πρωινές ώρες ο παγετός θα είναι έντονος με πολικές θερμοκρασίες. Γι’ αυτό ο Δήμος Τεμπών καλεί τους συνδημότες να αποφεύγουν άσκοπες μετακινήσεις.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε») Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass