«Αρνητικό πρόσημο πάλι στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Λάρισας»

ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ «ΛΑΡΙΣΑ ΜΠΡΟΣΤΑ», «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΞΙΩΝ» ΚΑΙ «ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΚΟΙΝΟΝ»

Δημοσίευση: 20 Φεβ 2021 15:00

Στο Δημοτικό Συμβούλιο, θα συζητηθεί το περιστατικό της παρέμβασης ομάδας αντιεξουσιαστών

που μετέδωσαν μήνυμα για το θέμα της απεργίας πείνας του κατάδικου Δημ. Κουφοντίνα, στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Λάρισας. Το θέμα θα καταθέσουν προς συζήτηση από κοινού οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης «Λάρισα Μπροστά», «Πρωτοβουλία Αξιών» και «Λαρισαίων Κοινόν», οι οποίες σε ανακοίνωσή τους σημειώνουν τα εξής: «Το πρωτοφανές περιστατικό με την «κατάληψη» του Δημοτικού Ραδιοφώνου από ομάδα αντιεξουσιαστών, φέρνει για μία ακόμα φορά στην επικαιρότητα το μοναδικό μέσο ενημέρωσης που αποτελεί περιουσία των ιδίων των Λαρισαίων δημοτών, δυστυχώς ξανά με αρνητικό πρόσημο.
Η ελαφρά τη καρδία παραχώρηση των εγκαταστάσεων του ραδιοφώνου και του δημοσίου βήματος μέσα από τη ραδιοσυχνότητά του καταδεικνύει την ιδεοληπτική αντίληψη με την οποία επιμένει να διαχειρίζεται η Δημοτική Αρχή το μέσο. Στην εκ των υστέρων καταγγελία της Δημοτικής Αρχής αναφέρεται ότι «ενημερώθηκαν και οι αρμόδιες Αρχές». Τι ακριβώς εννοούν ότι ενημερώθηκαν οι αρμόδιες Αρχές; Και γιατί δεν ήρθαν στα 50 ολόκληρα λεπτά που έβγαζαν το τρομοκρατικό διάγγελμα οι αναρχικοί;
Αντί λοιπόν να ζητηθεί η επέμβαση των Αρχών, όπως θα συνέβαινε σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση απειλής κατάληψης και κατάχρησης δημόσιας περιουσίας, οι ιθύνοντες του Δημοτικού Ραδιοφώνου προτίμησαν να αναλάβουν οι ίδιοι τον νόμο στα χέρια τους, παραχωρώντας το στην ομάδα των αντιεξουσιαστών, ως λάφυρο και ως αναμεταδότη μηνυμάτων που υπονομεύουν τη δημοκρατία στον πυρήνα της. Ας υπενθυμίσουμε στους αρμοδίους και τους πολιτικούς τους προϊσταμένους, πως η δημοκρατία δεν εκβιάζεται, δεν υποχωρεί σε απειλές και προπαντός δείχνει μηδενική ανοχή σε κάθε είδους φασισμό και τρομοκρατία. Η δημοκρατία δε δύναται να γίνεται ενίοτε λάφυρο και μέσο αναμετάδοσης τρομοκρατικής προπαγάνδας.
Η Δημοτική Αρχή της Λάρισας φέρει ακέραια την ευθύνη γι’ αυτό το τεράστιο πολιτικό και ηθικό ολίσθημα και είναι έκθετη απέναντι στους δημοκράτες πολίτες αυτής της πόλης.
Ως παρατάξεις της αντιπολίτευσης θα φέρουμε το θέμα στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο, δεδομένου πως οι πρόσφατες παραδοχές του Δημάρχου για δυσλειτουργίες εντός του Δημοτικού Ραδιοφώνου, δε μετουσιώθηκαν στις αυτονόητες διορθωτικές πράξεις».

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass