ΔΙΑΣΕΛΛΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Ολοκληρώνονται οι εργασίες κατασκευής της νέας γέφυρας

Δημοσίευση: 23 Φεβ 2021 19:43

ΤΡΙΚΑΛΑ (Της ανταποκρίτριάς μας)
Προχωρούν από την Περιφέρεια Θεσσαλίας οι εργασίες κατασκευής της νέας γέφυρας στην Επαρχιακή Οδό Αχλαδοχωρίου – Διασέλλου στην Π.Ε. Τρικάλων.

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη παρακολούθησαν την πορεία των εργασιών. Το έργο είναι προϋπολογισμού 600.000 ευρώ και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.
«Ενημερωθήκαμε με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη για την πορεία των εργασιών της κατασκευής της νέας γέφυρας στην επαρχιακή οδό Αχλαδοχωρίου – Διασέλλου. Το έργο βρίσκεται στο 95% της υλοποίησής του και απομένουν οι υποδομές πρόσβασης» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. «Τα έργα υποδομής είναι εργαλείο και προϋπόθεση για την ανάπτυξη. Δημιουργούμε συνθήκες ανάπτυξης της υπαίθρου και είμαστε κοντά στους ανθρώπους της που καθημερινά αγωνίζονται και αποτελούν δύναμη δημιουργίας» προσθέτει ο Περιφερειάρχης.
Αντικείμενο του έργου είναι:
* η επέκταση της υπάρχουσας γέφυρας επί της αρ. 25 Επαρχιακής Οδού Αχλαδοχωρίου-Διασέλλου, με την κατασκευή νέας γέφυρας σύμμικτου φορέα, αποτελούμενης από ένα αμφιέρειστο άνοιγμα συνολικού μήκους 20,20 m, ώστε η υπάρχουσα και η νέα γέφυρα να αποτελούν ενιαίο φορέα συνολικού πλάτους 11,55 m.
* η βελτίωση των προσβάσεων της γέφυρας συνολικού μήκους 340 m.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass