Ασκήσεις ετοιμότητας από την Πυροσβεστική στον Αμπελώνα

ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ 1ου ΔΗΜ. ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Δημοσίευση: 26 Φεβ 2021 17:40

Μια σημαντική δράση μέσω τηλεδιάσκεψης με ενημέρωση από εκπρόσωπο του Πυροσβεστικού Σώματος σχετικά με τη διαχείριση κρίσεων που προκύπτουν από φυσικές καταστροφές (σεισμούς, πλημμυρικά φαινόμενα, πυρκαγιές, τεχνολογικά ατυχήματα) και

δυσμενείς καιρικές συνθήκες πραγματοποιήθηκε στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Τυρνάβου. Η δράση με τίτλο «Μαθαίνω να προστατεύω τον εαυτό μου και του άλλους» πραγματοποιήθηκε στα τμήματα της Β' και της Δ' τάξης.
Η προσέγγιση του επαγγέλματος του πυροσβέστη - έστω και διαδικτυακά - κατέστησε πλήρως κατανοητές τις δυσκολίες και τους κινδύνους του, καθώς και τη σημαντικότατη προσφορά του στο κοινωνικό σύνολο.
Μιλώντας στην «Ε» οι εκπαιδευτικοί του σχολείου σημείωσαν ότι προσβλέπουν και σε μελλοντικές συνεργασίες με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, οι οποίες προάγουν τη δημιουργία μελλοντικών και ευαισθητοποιημένων πολιτών που μπορούν να διαχειριστούν με επιτυχία και ψυχικό σθένος τις ολοένα και αυξανόμενες φυσικές καταστροφές που εμφανίζονται στον πλανήτη μας.
Η διεύθυνση του σχολείου, οι εκπαιδευτικοί και φυσικά οι μαθητές στέλνουν τις θερμές ευχαριστίες στον διοικητή της Διεύθυνσης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Λάρισας πύραρχο Σάββα Κ. Τσολάκη και τον ανθυποπυραγό Θεοφάνη Ζουμπορλή για την πολύ ενδιαφέρουσα και πληρέστατη ενημέρωση, τις χρήσιμες συμβουλές και τις απαντήσεις που έδωσαν με μεγάλη προθυμία στις απορίες των παιδιών. Τόσο οι εκπαιδευτικοί όσο και οι μαθητές και οι μαθήτριές μας έμειναν με τις καλύτερες εντυπώσεις.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)
Του Κωστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass