Αποκατάσταση ζημιών στο ανάχωμα της Μεταμόρφωσης

Δημοσίευση: 06 Μαρ 2021 15:06

ΚΑΡΔΙΤΣΑ (Του ανταποκριτή μας)
Την πορεία των εργασιών αποκατάστασης των ζημιών που προκλήθηκαν από τον «ΙΑΝΟ» στο ανάχωμα της Τ.Κ. Μεταμόρφωσης, επέβλεψε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Καρδίτσας κ. Κωστής Νούσιος, που επισκέφτηκε το σημείο, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της

Τ.Κ. Μεταμόρφωσης κ. Πέτρο Κοντογιάννη. Το έργο εντάσσεται, όπως τόνισε ο κ. Αντιπεριφερειάρχης στο γενικότερο σχεδιασμό και υλοποίηση από την Π.Ε Καρδίτσας, του καθαρισμού και ενίσχυσης των αναχωμάτων, στην περιοχή αρμοδιότητας της τελευταίας: «Ένα ακόμη προβληματικό σημείο, αντιμετωπίζεται με παρεμβάσεις της Π.Ε Καρδίτσας. Στο συγκεκριμένο ανάχωμα αποκαθίσταται η πρόσβαση και οι καθιζήσεις που υπήρχαν και ενισχύονται οι πλευρές του με τα κατάλληλα υλικά λατομείου. Οι εργασίες αυτές κρίνονται απαραίτητες, καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Τ.Κ. Μεταμόρφωσης αποτελεί καταληκτικό σημείο μεταφοράς υδάτων από υψηλότερες περιοχές. Μέσα από διαρκή συνεργασία με τους Περιφερειακούς Συμβούλους, τη Δ/νση Τεχνικών Έργων και τους προέδρους των Τ.Κ. θα συνεχίσουμε τις παρεμβάσεις μας, όπου διαπιστώνονται προβλήματα. Και θα δίνουμε λύσεις, σύμφωνα με τη θέση του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστού, ότι με προγραμματισμό, συνέργεια και συνεργασία φέρνουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass