«Είμαστε δίπλα σε όσους έχασαν τις περιουσίες τους»

Η ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ «ΛΑΡΙΣΑ ΜΠΡΟΣΤΑ» ΡΕΝΑ ΚΑΡΑΛΑΡΙΩΤΟΥ ΣΤΑ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΑ ΧΩΡΙΑ

Δημοσίευση: 06 Μαρ 2021 16:10

Για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα χθες, βρέθηκε στα χωριά του Δήμου Λαρισαίων που επλήγησαν από τον σεισμό η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Ρένα Καραλαριώτου, συνοδευόμενη από τους δημοτικούς συμβούλους κ.κ. Αθανάσιο Μαμάκο, Αχιλλέα

Σταυροθεόδωρο, Κώστα Βλαχούλη και Αθανάσιο Δρυστέλλα, θέλοντας να δουν από κοντά τις καταστροφές και να σταθούν δίπλα στους σεισμοπαθείς. Στη Ραχούλα το κλιμάκιο είδε τις καταστροφές που προκλήθηκαν σε πολλά σπίτια και συνομίλησε με τους κατοίκους, με τον πρόεδρο κ. Τάσο Γώγουλο, αλλά και με το κλιμάκιο των Μηχανικών του Υπουργείου Υποδομών που έχει αναλάβει την καταγραφή των ζημιών. Η κα Καραλαριώτου ενημερώθηκε ότι 37 από τα 45 σπίτια που ελέχθησαν κρίθηκαν προσωρινά μη κατοικήσιμα. Στη Μάνδρα το κλιμάκιο ενημερώθηκε από τον πρόεδρο κ. Σπύρο Καδόγλου και είδε τις ζημιές που έχει υποστεί το σχολείο και πολλές οικίες που έχουν χαρακτηριστεί προσωρινά ως μη κατοικήσιμες. Στην Αμυγδαλέα η κα Καραλαριώτου συνομίλησε με τους κατοίκους της περιοχής και με τον πρόεδρο κ. Γιώργο Μητράκα και είδε τις καταστροφές που υπέστη η εκκλησία του Αγίου Νικολάου, το σχολείο καθώς και τις υλικές ζημιές που προκλήθηκαν σε σπίτια του χωριού που κρίθηκαν ακατάλληλα. Η κα Καραλαριώτου σε σχετική της δήλωση επισήμανε: «Οι πληγές στα χωριά του Δ. Λαρισαίων είναι πολλές. Δεκάδες οικογένειες έχουν εγκαταλείψει τα σπίτια τους και βρίσκονται σε απόγνωση. Το σημαντικό είναι ότι δεν έχουμε θρηνήσει θύματα. Πρέπει άμεσα να δοθεί λύση στο θέμα της στέγασης και της σίτισης των οικογενειών που τα σπίτια τους έχουν κριθεί ακατάλληλα και να τρέξουν γρήγορα οι διαδικασίες για την αποζημίωσή τους. Οι στιγμές είναι κρίσιμες. Αξίζουν συγχαρητήρια στους προέδρους των Κοινοτήτων για τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουν. Θα σταθούμε όλοι δίπλα στους ανθρώπους που έχασαν τις περιουσίες τους για να ορθοποδήσουν το συντομότερο δυνατόν».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass