Ημέρα Μνήμης για τους Μαχητές του 5ου Συντάγματος στο ύψωμα 731

Δημοσίευση: 10 Μαρ 2021 18:40

ΤΡΙΚΑΛΑ (Της ανταποκρίτριάς μας)
Η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων υπό αυστηρά μέτρα προστασίας και παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κ. Χρήστου Μιχαλάκη του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Αγίας Κυριακής κ. Χρήστου Παπαευθυμίου, καθώς και του Ιερέως του Ιερού Ναού της Αγίας Κυριακής Πατρός Παναγιώτου Μίχου ,τίμησε και φέτος την ημέρα Τιμής και Μνήμης των Μαχητών του 5ου Συντάγματος στο ύψωμα 731 με την τέλεση Ιερού Μνημοσύνου υπέρ των πεσόντων και κατάθεση στεφάνων.


Ο τιτάνιος αγώνας των ηρώων μας που έδωσαν στο ύψωμα 731 και σε όλη την αμυντική τοποθεσία του 5ου Συντάγματος, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, πρέπει να γίνει για όλους μας χρέος ενότητας και προσήλωσης στα ιδανικά της Ελευθερίας και της Δημοκρατίας.
Ο έντονος πατριωτικός ζήλος των Ελλήνων και η απέραντη αγάπη τους για την Ελευθερία, η πίστη τους στον Θεό και η συνέπεια στην εκτέλεση του καθήκοντος, οδήγησαν τους Ήρωές μας στην υπεράσπιση της Πατρίδας θυσιάζοντας τις ζωές τους, ώστε να απολαμβάνουμε όλοι μας τα ιδανικά και τις αξίες της Ελευθερίας. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τον Εθνικό μας Ύμνο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass