ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Ελεγχοι στα σχολεία που παραμένουν κλειστά

Δημοσίευση: 10 Μαρ 2021 17:41

ΚΑΡΔΙΤΣΑ (Του ανταποκριτή μας)
Κλειστά θα παραμείνουν μέχρι νεωτέρας τα σχολεία του Δήμου Καρδίτσας που αναφέρθηκε ότι έχουν εμφανίσει κτιριακά προβλήματα μετά τους πρόσφατους σεισμούς και μέχρι να ολοκληρωθούν οι τελικοί έλεγχοι.

Ειδικότερα κατά τη Διάρκεια της Δευτέρας αλλά και της Τρίτης και ενώ τα σχολικά κτίρια ήδη είχαν ελεγχθεί προληπτικά από κλιμάκια μηχανικών του Δήμου, έγιναν εμφανείς σε ορισμένα από αυτά ρωγμές και άλλου είδους προβλήματα. Κατόπιν της σχετικής ενημέρωσης που είχε η δημοτική αρχή, αποφάσισε να κλείσει τα σχολεία που αντιμετώπισαν πρόβλημα, με στόχο να μην υπάρχει οποιοσδήποτε κίνδυνος για τη σχολική κοινότητα. Αναλυτικά θα παραμείνουν κλειστά τα Δημοτικά Σχολεία, Κρύας Βρύσης, Σταυρού και Αγ. Θεοδώρων όπως και το Νηπιαγωγείο Παληοκκλησίου (κατόπιν σχετικής απόφασης της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης τα μαθήματα θα γίνουν με τηλεκπαίδευση). Επίσης κλειστό θα παραμείνει το σχολικό συγκρότημα 2ου Γυμνασίου -2ου Λυκείου και 5ου Γυμνασίου (τα μαθήματα με απόφαση της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα γίνουν με τηλεκπαίδευση). Ήδη η Δημοτική Αρχή έχει ενημερώσει την υπηρεσία των Κτιριακών Υποδομών (ΚΤΥΠ) και αναμένεται ότι σήμερα Τετάρτη θα ελεγχτεί η κατάσταση των κτιρίων, ώστε να ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις για την περαιτέρω λειτουργία τους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass