Γκάφα ή έλλειψη ευαισθησίας;

Δημοσίευση: 13 Μαρ 2021 17:20

Σε νέο χώρο μεταφέρθηκε, το ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας στην Αγιά. Δεν πήγε μακριά από ’κει που ήταν μέχρι πρότινος. Ακριβώς απέναντι μετακόμισε.

Εύκολα θα το βρίσκουν όσοι επιθυμούν κάποια συναλλαγή. Άλλωστε στο κέντρο της κωμόπολης ήταν, στο κέντρο παραμένει. Αλλά...

Οι υπεύθυνοι της όλης -υπερυψωμένης (!)- κατασκευής μάλλον δεν φαίνεται να έχουν και ιδιαίτερες - ή για άλλους τις αναγκαίες- ευαισθησίες. Αλλιώς δεν εξηγείται το ότι ξέχασαν πως και τα άτομα με ειδικές ανάγκες χρειάζονται τις υπηρεσίες του ΑΤΜ, όπως και εκείνοι που πρόσκαιρα φέρουν πατερίτσες, ή οι ηλικιωμένοι με ή χωρίς τα μπαστουνάκια τους, ή γυναίκες που στην αγκαλιά τους κρατούν ένα μωρό παιδί και είναι δύσκολο να ισορροπούν σε σιδερένια σκαλοπατάκια για να εξυπηρετηθούν.
Τους ξέχασαν όλους αυτούς και καλά θα κάνουν γρήγορα να διορθώσουν την γκάφα.
Γιατί αν δεν πρόκειται για αναισθησία -που κανείς δεν θέλει να πιστεύει ότι υπάρχει σε κάποιους τόση πολλή- πρόκειται σίγουρα για γκάφα.
Όσον για το ότι η σκάλα κλέβει και μέρος από το πεζοδρόμιο... τι να πούμε... πταίσμα. Όπως πταίσμα και το ότι το ΑΤΜ εδώ και τρεις ημέρες είναι χωρίς χρήματα και έρχεται και τριήμερο. Τη στιγμή μάλιστα που, λόγω περιοριστικών μέτρων ελέω πανδημίας, οι μετακινήσεις για ανάληψη χρημάτων στη Λάρισα είναι δύσκολες.

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε») Του Νίκου Γουργιώτη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass