ΔΗΜΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Ανακαινίστηκε το Αγροτικό Ιατρείο Μυρίνης

Δημοσίευση: 13 Μαρ 2021 17:10

ΚΑΡΔΙΤΣΑ (Του ανταποκριτή μας)
Σε έναν άνετο χώρο ο οποίος ανακαινίστηκε με ευθύνη της Δημοτικής Αρχής Καρδίτσας λειτουργεί πλέον το αγροτικό Ιατρείο της Μυρίνης.

Η αίθουσα του Αγροτικού Ιατρείου αντιμετώπιζε διάφορα προβλήματα τα οποία έκαναν δυσχερή τη λειτουργία του. Η Δημοτική Αρχή με την Τεχνική της Υπηρεσία επενέβη στο χώρο και εκτέλεσε τις απαραίτητες εργασίες (εργασίες απομάκρυνσης της υγρασίας, συντήρηση, ελαιοχρωματισμοί κ.λπ.) ώστε ο χώρος να γίνει και πάλι λειτουργικός και άνετος τόσο για το προσωπικό όσο και για τους ασφαλισμένους. Το ανακαινισμένο Ιατρείο επισκέφτηκε ο αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου Καρδίτσας και πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου κ. Αριστοτέλης Σπάνιας. Ο κ. Σπάνιας υπογράμμισε ότι μέλημα της Δημοτικής Αρχής είναι όπου υπάρχουν προβλήματα που σχετίζονται με την παροχή υγείας και τα οποία ανάγονται στην ευθύνη του Δήμου, να αντιμετωπιστούν. «Στο αγροτικό ιατρείο της Μυρίνης χρειαζόταν να γίνουν παρεμβάσεις βελτίωσης του χώρου. Σε συνεργασία με την Τεχνική μας Υπηρεσία και φυσικά το Κέντρο Υγείας Παλαμά που είναι η υγειονομικά προϊσταμένη αρχή, αντιμετωπίσαμε τις ελλείψεις και πλέον το παραδίδουμε σε πολύ καλή κατάσταση» κατέληξε στην δήλωσή του ο κ. Σπάνιας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass