ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Μοιράστηκαν τablet στα Δημοτικά σχολεία

Δημοσίευση: 17 Μαρ 2021 20:13

ΚΑΡΔΙΤΣΑ (Του ανταποκριτή μας)
Στα Δημοτικά του Δήμου Καρδίτσας παραδόθηκαν από τη Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης 100 υπολογιστές tablet για τις ανάγκες της σχολικής κοινότητας.

Η παράδοση έγινε στο χώρο του 8ου Δημοτικού από τον πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής κ. Στέφανο Θεολόγη παρουσία του Δημάρχου κ. Β. Τσιάκου, του Διευθυντή κ. Β. Γάκια και εκπαιδευτικών του σχολείου.
Οι υπολογιστές αγοράστηκαν με χρηματοδότηση του Δήμου Καρδίτσας προς τις σχολικές επιτροπές με στόχο να εξυπηρετηθούν καλύτερα οι ανάγκες της εκπαιδευτικής κοινότητας σε ό,τι αφορά τη διεξαγωγή των μαθημάτων και των ιδιαίτερων συνθηκών που δημιούργησε η πανδημία. Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τον πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής για την γρήγορη ολοκλήρωση της διαδικασίας. Επίσης ευχαρίστησε τους Διευθυντές των σχολείων για την άψογη συνεργασία με τη Δημοτική Αρχή και δήλωσε βέβαιος ότι το υλικό που τους παραδόθηκε θα αξιοποιηθεί με τον καλύτερο τρόπο για να καλύψει τις ανάγκες των μαθητών και ιδιαίτερα εκείνων που αντιμετωπίζουν προβλήματα προσβασιμότητας στο διαδίκτυο. Από την πλευρά του ο κ. Θεολόγης ευχαρίστησε τη Δημοτική Αρχή και δεσμεύτηκε για την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση ώστε κανένας μαθητής να μην αντιμετωπίσει προβλήματα τηλεκπαίδευσης. Να θυμίσουμε ότι λίγες ημέρες πριν αντίστοιχη ποσότητα tablet προμηθεύτηκε και η Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass