Αλληλεγγύη μεταξύ σεισμοπαθών!

Η ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΟΣΚΙΝΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΠΛΗΓΕΝΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Δημοσίευση: 18 Μαρ 2021 19:21

ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Προκειμένου να εκφράσουν την έμπρακτη συμπαράστασή τους στους σεισμόπληκτους της περιοχής Ελασσόνας, κάτοικοι της Τοπικής Κοινότητας Κοσκινά του Δήμου Παλαμά που και αυτή επλήγη από το πρόσφατο ξέσπασμα του Εγκέλαδου, συγκέντρωσαν απαραίτητα τρόφιμα για να τα στείλουν προς διανομή σε όσους συνανθρώπους τους τα χρειάζονται.


Τα τρόφιμα είναι κατά κύριο λόγο εμφιαλωμένα νερά, όσπρια, λάδι, ζυμαρικά, πατάτες, χαρτικά κ.ά. τα οποία βρίσκονται στο Κοινοτικό Κατάστημα του χωριού προς αποστολή στους σεισμόπληκτους του γειτονικού νομού Λάρισας.
Η πρωτοβουλία ανήκει στην Τοπική Κοινότητα πρόεδρος της οποίας είναι ο κ. Γ. Αγγελούσης, η οποία ένιωσε την ανάγκη να προσφέρει βοήθεια στους πληγέντες της Ελασσόνας που λόγω των τελευταίων σεισμών έχουν χάσει σπίτια και υπάρχοντα.
Να σημειωθεί ότι επισκέφθηκε το χωριό και ο Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος ο οποίος μετέβη στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου για να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι το μέγεθος των ζημιών στην Εκκλησία που χαρακτηρίστηκε «κίτρινη» από τα ελεγκτικά κλιμάκια του Υπουργείου Υποδομών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass