Ζητούν παράταση συμβάσεων

Αγοραστός – Μιχαλάκης για απασχολούμενους Κοινωφελούς Απασχόλησης

Δημοσίευση: 27 Μαρ 2021 17:06

ΤΡΙΚΑΛΑ (Της ανταποκρίτριάς μας)
Την παράταση των συμβάσεων του προσωπικού που απασχολείται με οκτάμηνη σύμβαση, μέσω των προγραμμάτων Κοινωφελούς Απασχόλησης, στην Π.Ε. Τρικάλων, ζητούν ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός και ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης.


Για το θέμα έχουν, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, γίνει οι σχετικές παρεμβάσεις τόσο προς το Υπουργείο Εργασίας όσο και προς τον ΟΑΕΔ, ώστε να παραταθούν οι συμβάσεις αυτές πέραν του οκταμήνου και για όσο διάστημα κριθεί απαραίτητο, λόγω των δυσμενών οικονομικών και κοινωνικών συνθηκών που έχει δημιουργήσει η πανδημία. Πρόκειται για 88 εργαζομένους που απασχολούνται με τις συγκεκριμένες συμβάσεις, οι οποίοι καλύπτουν ανάγκες σε πολλούς τομείς και ειδικότητες, κάτι που εξασφαλίζει την απρόσκοπτη λειτουργία των υπηρεσιών προς όφελος των πολιτών. Θα πρέπει να τονιστεί πως δεν υπάρχει η δυνατότητα για άμεση πρόσληψη ανάλογου εργασιακού δυναμικού, ενώ δεν προβλέπεται για το τρέχον έτος ανάλογο πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας από τον ΟΑΕΔ, κάτι που ασφαλώς κάνει ακόμη πιο απαραίτητη την παράταση των συγκεκριμένων συμβάσεων.
Η Περιφέρεια Θεσσαλίας και η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων έχουν από την πρώτη στιγμή δείξει την ισχυρή βούλησή τους να συμβάλλουν στα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων σε μία ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο και κινούνται μεθοδικά προς αυτή την κατεύθυνση, προχωρώντας σε όλες τις απαραίτητες παρεμβάσεις.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass