Στον Αλμυρό η κ. Κολυνδρίνη

Συναντήθηκε με δήμαρχο και αντιδημάρχους

Δημοσίευση: 30 Μαρ 2021 18:33

ΒΟΛΟΣ
Στο πλαίσιο των τακτικών της επισκέψεων σε Δήμους και περιοχές του Νομού Μαγνησίας και των επαφών της με Δημάρχους και τοπικούς φορείς, η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη συνοδευόμενη από υπηρεσιακούς παράγοντες της Περιφερειακής Ενότητας, επισκέφθηκε το Δήμο Αλμυρού και συναντήθηκε με τον Δήμαρχο κ. Χατζηκυριάκο και τους αντιδημάρχους κ.κ. Αρετή Μπέη και Λεωνίδα Βούλγαρη.


Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν διεξοδικά τα έργα που υλοποίησε και υλοποιεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων, έγινε μια συνολική αποτίμηση των έργων που ολοκληρώθηκαν και αυτών που συνεχίζονται, ενώ έγινε ο προγραμματισμός και ο σχεδιασμός νέων έργων στην περιοχή.
Μεταξύ αυτών που συζητήθηκαν ήταν, τα έργα αποκατάστασης στο οδικό δίκτυο της περιοχής αρμοδιότητας Περιφέρειας Θεσσαλίας από τις ζημιές που προκλήθηκαν από την θεομηνία ΙΑΝΟΣ, η οριοθέτηση ρεμάτων και η συντήρηση υδατορεμάτων, η κατασκευή κυκλικών κόμβων, η κατασκευή κερκίδων στο αθλητικό κέντρο Σούρπης, η αντικατάσταση χλοοτάπητα, η κατασκευή αρδευτικού δικτύου γηπέδων Δήμου Αλμυρού, η ενεργειακή αναβάθμιση του ΕΠΑΛ Αλμυρού, η αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης Αλμυρού, έργα αγροτικής και εσωτερικής οδοποιίας, ο περιφερειακός δρόμος Αλμυρού, η είσοδος Αλμυρού, το αλιευτικό καταφύγιο Αγ. Γιάννη, οι διαβάσεις Ξηριά, κ.ά.
Η Αντιπεριφερειάρχης κ. Κολυνδρίνη σε σχετικές της δηλώσεις ανέφερε «και στο Δήμο Αλμυρού, με τη συνεργασία του Δημάρχου και των Τοπικών Συμβουλίων γίνονται έργα ουσίας, έργα προς όφελος των τοπικών κοινωνιών και των πολιτών, έργα που εξασφαλίζουν μεταξύ των άλλων, ασφαλή οδήγηση και μετακίνηση των συμπολιτών μας και των επισκεπτών, την άθληση σε σύγχρονους αθλητικούς χώρους, την αντιπλημμυρική προστασία περιοχών. Βρισκόμαστε εδώ για να δούμε από κοντά την πορεία των έργων που υλοποιεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων, να προγραμματίσουμε και να σχεδιάσουμε νέα έργα στην ευρύτερη περιοχή, με τη σημαντική συμβολή του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass