Η Π.Ε. Καρδίτσας κοντά στους σεισμόπληκτους της Π.Ε. Λάρισας

Δημοσίευση: 03 Απρ 2021 15:31

ΚΑΡΔΙΤΣΑ (Του ανταποκριτή μας)
Την έμπρακτη αλληλεγγύη της έδειξε χθες η Π.Ε. Καρδίτσας με την αποστολή βοήθειας προς τους σεισμόπληκτους της Ελασσόνας και των γύρω περιοχών που επλήγησαν από τους πρόσφατους σεισμούς.


Ένα φορτηγό γεμάτο με τρόφιμα, χαρτικά και είδη πρώτης ανάγκης αναχώρησε xθες για τη Λάρισα, προκειμένου να διανεμηθούν μέσω της Περιφέρειας Θεσσαλίας σε όσους έχουν ανάγκη, όπως τόνισε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Καρδίτσας κ. Κωστής Νούσιος: «Ένα φορτηγό γεμάτο με είδη πρώτης ανάγκης, αλλά κυρίως «γεμάτο» με αγάπη, είναι η συμβολή της Π.Ε. Καρδίτσας στην προσπάθεια της Περιφέρειας Θεσσαλίας να στηριχθούν οι σεισμοπαθείς. Συγκεντρώσαμε τις προσφορές πολιτών και επιχειρήσεων της Καρδίτσας καθώς και των εργαζομένων της Π.Ε. Καρδίτσας, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για βοήθεια και σήμερα στέλνουμε τη βοήθεια αυτή στους συνανθρώπους μας, μαζί με τις ευχές μας να κάνουν μια καινούρια αρχή με αισιοδοξία και δύναμη.
Η Περιφέρεια Θεσσαλίας και ο Περιφερειάρχης κ. Κώστας Αγοραστός στέκονται δίπλα τους από την πρώτη στιγμή. Και έτσι θα συνεχίσουν μέχρι να αποκατασταθούν οι ζημιές και οι κάτοικοι να επιστρέψουν στην κανονικότητα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass