Λέσχη Ανάγνωσης το Σχολείο Φυλακών

Συνάντηση εκπαιδευτικών με τη Δ/νση - Δωρεά βιβλίων από τις εκδόσεις Πατάκη

Δημοσίευση: 05 Απρ 2021 17:07

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, η πρώτη συνάντηση των μελών της Λέσχης Ανάγνωσης του 2ου ΣΔΕ Φυλακών Τρικάλων.

Σκοπός της δράσης -αναφέρει ανακοίνωση της Βιβλιοθήκης Καλαμπάκας- είναι η ανταλλαγή ιδεών και η ανάδειξη των ωφελειών που προσφέρει η ανάγνωση λογοτεχνικών κειμένων. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε χώρο του Καταστήματος, μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας Zoom, με συμμετοχή της διευθύντριας και εκπαιδευτικών του σχολείου, καθώς και παρουσία του διευθυντή του Καταστήματος Κράτησης, κ. Θωμά Χαχάμη.
Κατόπιν συνεννόησης με τα μέλη και τη διευθύντρια του ΣΔΕ, κα Μαρία Μουτσάκη, αποφασίστηκε οι λογοτεχνικές διαδρομές της λέσχης να ξεκινήσουν με τη «Μεταμόρφωση» του Franz Kafka. Μέρος των αντιτύπων θα διατεθούν στους μαθητές του σχολείου από τις εκδόσεις Πατάκη.
Ευχαριστούμε τη Διεύθυνση του Καταστήματος Κράτησης και του 2ου ΣΔΕ Φυλακών Τρικάλων για τη συνεργασία, καθώς και τους συμμετέχοντες. Χωρίς αυτούς θα ήταν αδύνατη η πραγματοποίηση της δράσης. Ευχόμαστε το νέο αυτό εγχείρημα να αποτελέσει και για τις δύο πλευρές πολύτιμο εργαλείο μάθησης και κοινωνικής αλληλεπίδρασης, καταλήγει η ανακοίνωση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass