Σύντομες Ειδήσεις

Δημοσίευση: 10 Απρ 2021 16:55

Στον δήμαρχο Τεμπών ο περιφερειακός σύμβουλος Π. Τσακνάκης


Οι αλλαγές στον νόμο για την Αυτοδιοίκηση, τα οικονομικά του Δήμου, καθώς και τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και αυτά που προγραμματίζονται για να κατατεθούν στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» του Υπουργείου Εσωτερικών, ήταν τα σημαντικότερα θέματα που απασχόλησαν τη συνάντηση του περιφερειακού συμβούλου της παράταξης «Η Θεσσαλία στην καρδιά μας» κ. Πέτρου Τσακνάκη και του δημάρχου Τεμπών κ. Γιώργου Μανώλη. Οι συνέπειες από τον πρόσφατο σεισμό, που έπληξε την περιοχή του Τυρνάβου και της Ελασσόνας, καθώς και την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Τεμπών απασχόλησαν επίσης τη συζήτηση. Η συνάντηση έκλεισε, σχολιάζοντας τις εξελίξεις στο μέτωπο της πανδημίας του κορονοϊού, με τον δήμαρχο Τεμπών να ενημερώνει τον περιφερειακό σύμβουλο για το πρόγραμμα των εμβολιασμών στον Δήμο.
Ο κ. Τσακνάκης ευχαρίστησε τον δήμαρχο κ. Μανώλη, για τη λεπτομερή ενημέρωση και δήλωσε ότι θα είναι δίπλα στη δημοτική αρχή, καθώς και στους δημότες του Δήμου Τεμπών, όχι μόνο με την ιδιότητα του περιφερειακού συμβούλου, αλλά και με την υπαλληλική του ιδιότητα.

Αιμοδοσία στην Τσαριτσάνη
Εθελοντική αιμοδοσία της Τράπεζας Αίματος Τσαριτσάνης, θα πραγματοποιηθεί στην κοινότητα Τσαριτσάνης, αύριο Κυριακή, τις ώρες 9 π.μ. έως τη 1 μ.μ. Η Επιτροπή της Τράπεζας Αίματος απευθύνει κάλεσμα συμμετοχής και σημειώνει: «Προσκαλούνται όλοι οι εθελοντές αιμοδότες, με την κάρτα αιμοδοσίας και παρέα μ’ έναν φίλο/-η υποψήφιο/-α εθελοντή/-ντρια να δώσουν αίμα, να δώσουν ζωή για τους συνανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Δίνουμε αίμα, δίνουμε ζωή, ιδιαίτερα, τώρα. Δείχνουμε έμπρακτα Ανθρωπιά και Αλληλεγγύη».

Αιμοδοσία από τη 2η και την 3η Κοινότητα Λαρισαίων
Εθελοντική αιμοδοσία συνδιοργανώνουν την Τετάρτη 14 Απριλίου στην Κεντρική πλατεία της Λάρισας, η 2η και η 3η Δημοτική Κοινότητα του Δήμου Λαρισαίων, σε συνεργασία με το Κέντρο Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, ενώ τα μέλη των συμβουλίων των κοινοτήτων καλούν τους συμπολίτες να συμμετάσχουν.

Δωρεά δύο κλινών ΜΕΘ σε ΓΝΛ και Πανεπιστημιακό
ΑΠΟ ΤΗΝ BREAD FACTORY
Στη δωρεά μίας κλίνης ΜΕΘ με αερόστρωμα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας «Κουτλιμπάνειο και Τριανταφύλλειο» και μίας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, αλλά και στη δωρεά χιλίων στολών για το νοσηλευτικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Νοσημάτων Θώρακος «Σωτηρία», προχωρά η BREAD FACTORY.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στόχος των παραπάνω δωρεών είναι η έμπρακτη ενίσχυση των υποδομών υγείας της χώρας για την καταπολέμηση της εξάπλωσης του Covid-19 στο πλαίσιο της κοινωνικής ευθύνης της εταιρείας.
«Τα BREAD FACTORY σε μια κρίσιμη συγκυρία για τη χώρα και με δεδομένη την ανάγκη για πρόσθετο νοσοκομειακό εξοπλισμό για την καταπολέμηση της διάδοσης του Covid-19, συμβάλλουν στην κοινή προσπάθεια αντιμετώπισης με αυτές τις δωρεές», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Αθανάσιος Κολοκυθάς.
Οι διαδικασίες για την ολοκλήρωση της δωρεάς και την παράδοση του απαραίτητου εξοπλισμού βρίσκονται σε εξέλιξη σε συνεργασία με τις διοικήσεις των νοσηλευτικών ιδρυμάτων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass