«Δεν έχει τη στήριξή μας ο Δήμαρχος, να συγκαλέσει το Δημ. Συμβούλιο»

Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΙΩΑΝ. ΑΓΓΕΛΑΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤ. ΓΚΟΥΝΤΑΡΑ

Δημοσίευση: 14 Απρ 2021 17:22

«Να παραδεχτεί τα λάθη του, να σεβαστεί τις δικαστικές αποφάσεις και να συγκαλέσει το Δημοτικό Συμβούλιο για να εργαστούμε από κοινού για την εξεύρεση λύσης...».


Αυτό συστήνει στον δήμαρχο Αγιάς, η δημοτική παράταξη «Για την Αγιά - Νέα Εποχή», μετά τη σύλληψη του Αντ. Γκουντάρα για τον δρόμο Αγιοκάμπου - Βελίκας.
Σε ανακοίνωση η παράταξη της αντιπολίτευσης αναφέρει τα εξής:
«Κατανοούμε τη δυσχερή θέση στην οποία περιήλθε ο δήμαρχος Αγιάς Αντώνης Γκουντάρας και το αδιέξοδο στο οποίο οδήγησε με την ανεξήγητη συμπεριφορά του και τις ενέργειές του τα πράγματα, όσον αφορά τον παραλιακό, ασφάλτινο δρόμο Αγιοκάμπου - Βελίκας. Έναν δρόμο στον οποίο ουδέποτε παρεμποδίστηκε η κυκλοφορία από οποιονδήποτε.
Φωτογραφίζει μάλιστα σαν αιτία του κακού δημοτικό σύμβουλο της παράταξής μας, χωρίς ωστόσο να αναφέρει, ως όφειλε, τι το μεμπτό έπραξε. Δηλώνουμε κατηγορηματικά και απερίφραστα ότι στηρίζουμε και περιβάλλουμε με εμπιστοσύνη τον δημοτικό μας σύμβουλο στον οποίο αναφέρεται. Καταγγέλλουμε προς κάθε κατεύθυνση τις αυθαίρετες και παράνομες κατά την εισαγγελία πράξεις του κ. Γκουντάρα.
Δηλώνουμε ότι δεν έχει τη στήριξή μας σε όσες ενέργειες προέβη και προβαίνει αφού αγνόησε και αγνοεί προκλητικά και απαξιωτικά το Δημοτικό Συμβούλιο που είναι κυρίαρχο όργανο του Δήμου και την Οικονομική Επιτροπή που είναι καθ΄ ύλην αρμόδιο όργανο, ταυτίζοντας δηλαδή όλο τον Δήμο Αγιάς με τον εαυτό του. Θυμίζουμε στον δήμαρχο Αγιάς τη ρήση του Αγάθωνα:
«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει».
Του συνιστούμε ψυχραιμία και περίσκεψη. Είναι γενναιότητα να παραδεχθεί τα λάθη του και να σεβαστεί τις τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις.
Θεωρούμε ότι ο Δήμαρχος οφείλει υπηρετώντας το δημόσιο συμφέρον να σέβεται, νόμους, σύνταγμα και δικαστικές αποφάσεις. Του προτείνουμε να αποδεχτεί την αλήθεια, να συγκαλέσει άμεσα Δημοτικό Συμβούλιο και από κοινού να εργαστούμε για την εξεύρεση άμεσης, εφαρμόσιμης, νόμιμης και δίκαιης συμβιβαστικής λύσης».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass