Η Περιφερειακή Αρχή αρνήθηκε ψήφισμα συμπαράστασης

ΣΤΟΥΣ ΕΛΑΙΟΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΤΟΥ Ν. ΠΗΛΙΟΥ, ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ Η «ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ»

Δημοσίευση: 14 Απρ 2021 17:59

«Με το ψήφισμα που καταθέσαμε ζητούσαμε την έκφραση συμπαράστασης από την Περιφέρεια στο αίτημα των παραγωγών της βρώσιμης ελιάς της ποικιλίας «Κονσερβολιά Πηλίου για άμεσα μέτρα οικονομικής ενίσχυσής τους.

Παρά το προφανές και αυτονόητο περιεχόμενο του ψηφίσματος, ο κ. Αγοραστός αρνήθηκε τη συζήτησή του».
Αυτό καταγγέλλουν με ανακοίνωσή τους σύμβουλοι της παράταξης «Η Θεσσαλία στην καρδιά μας», τονίζοντας τα εξής: Στη συνεδρίαση -12 Απριλίου- του Περιφερειακού Συμβουλίου ο κος Αγοραστός και η παράταξή του κατάφεραν να μας εκπλήξουν αρνητικά για μια ακόμα φορά. Η παράταξή μας «Η Θεσσαλία στην Καρδιά μας» πρότεινε στο Περ. Συμβούλιο την έκδοση ψηφίσματος στο οποίο περιγραφόταν η δεινή θέση στην οποία έχουν βρεθεί οι ελαιοπαραγωγοί της περιοχής του Νότιου Πηλίου, και ιδιαίτερα της ευρύτερης περιοχής του Προμυρίου, μετά την καταστροφή που προκάλεσε στις καλλιέργειές τους, το σφοδρό καιρικό φαινόμενο που ονομάστηκε «Μήδεια». Το ψήφισμα ζητούσε την έκφραση συμπαράστασης από την Περιφέρεια στο αίτημα των αγροτών για άμεσα μέτρα οικονομικής ενίσχυσης τους, χωρίς οικονομικούς περιορισμούς και διαχωρισμούς, με ιδιαίτερη αναφορά στο αίτημα του Δήμου Νοτίου Πηλίου για στήριξη των παραγωγών της βρώσιμης ελιάς της ποικιλίας «Κονσερβολιά Πηλίου». Παρά το προφανές και αυτονόητο περιεχόμενο του ψηφίσματος, ο κος Αγοραστός αρνήθηκε τη συζήτησή του (κατά πλειοψηφία), επιστρατεύοντας αστεία επιχειρήματα περί επικοινωνιακής πολιτικής, τα οποία δυστυχώς για αυτόν δεν μπορούν να λειτουργήσουν ως «φύλλο συκής». Με τέτοιες αποφάσεις, αλαζονεία και αδιαφορία για τα προβλήματα των πολιτών ο κ. Αγοραστός και η περιφερειακή του παράταξη κάνουν ολοφάνερη την επιλογή τους. Το άγχος τους είναι να λειτουργούν ως καλοί κομματάρχες, ακόμη και αν αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να βρίσκονται απέναντι από τα δίκαια αιτήματα των πολιτών που επλήγησαν από την κακοκαιρία. Τους παραδίδουμε στην κρίση της τοπικής κοινωνίας του Ν. Πηλίου, αλλά και κάθε Θεσσαλού που νοιάζεται για τον τόπο μας και τους ανθρώπους του. Η παράταξή μας θα βρίσκεται πάντα δίπλα στους ανθρώπους που μοχθούν και αγωνίζονται στις σημερινές δύσκολες συνθήκες και θα προσπαθεί να βρίσκει λύσεις στα δίκαια αιτήματά τους».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass