ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Συνάντηση ΤΕ ΚΚΕ με εργαζόμενους του Νοσοκομείου

Δημοσίευση: 21 Απρ 2021 13:10

ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Συνάντηση πραγματοποίησε αντιπροσωπεία του ΚΚΕ με τους εργαζομένους του Νοσοκομείου, με επικεφαλής τον Γραμματέα της Τομεακής Επιτροπής, Νίκο Τέγο και τη Χριστίνα Μπεκιάρη, μέλος της Τομεακής Επιτροπής.


Οι συναντήσεις ξεκίνησαν με την Επιτροπή Συμβασιούχων Εργαζομένων Νοσοκομείου, στη συνέχεια η αντιπροσωπεία βρέθηκε με τον Κώστα Αθανασίου, πρόεδρο ΕΙΝΚΥΝΚ, ενώ στο τέλος συνάντηση έγινε με το Σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου.
Στις συναντήσεις μεταφέρθηκε η ανησυχία των εργαζομένων για «τις τεράστιες ελλείψεις σε προσωπικό, αναλώσιμα υλικά και μέτρα ατομικής προστασίας ακόμη και στις μονάδες Covid-19 και για τις κτιριακές εγκαταστάσεις του Νοσοκομείου – το οποίο πλέον φιλοξενεί ως 45 ασθενείς με κορονοϊό λόγω της χαμηλής παροχής οξυγόνου που μπορεί να αντέξει το σύστημά του».
Ιδιαίτερη ανησυχία εκφράστηκε επίσης «για τη συνέχιση της εύρυθμης λειτουργίας του Νοσοκομείου μετά τη λήξη των συμβάσεων των πολλών γιατρών, νοσηλευτών, καθαριστριών».
Η αντιπροσωπεία επισήμανε πως «το ΚΚΕ βρίσκεται στο πλευρό των εργαζομένων για επαρκή χρηματοδότηση του Νοσοκομείου και για ανθρώπινες συνθήκες εργασίας».
Τόνισε δε πως «με τις παρεμβάσεις του το ΚΚΕ, μέσα και έξω από τη Βουλή, θα παλέψει ώστε να υλοποιηθούν τα δίκαια αιτήματα του υγειονομικού προσωπικού».

(Του ανταποκριτή μας)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass