Τρόφιμα σε 900 άτομα των Φαρσάλων

ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΤΕΒΑ

Δημοσίευση: 23 Απρ 2021 16:20

Ο Δήμος Φαρσάλων ως εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας, συμμετέχοντας στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα "Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής" για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD),

πραγματοποίησε χθες διανομή προϊόντων στον χώρο της Σκεπαστής Αγοράς στα Φάρσαλα.
Τα προϊόντα διανεμήθηκαν σε 400 ωφελούμενες οικογένειες (περίπου 900 άτομα) του Προγράμματος στα Φάρσαλα και περιελάμβαναν τα εξής: βόειο κρέας, χοιρινό κρέας, γραβιέρα, φέτα, μπανάνες, καρότα, αλεύρι, ελαιόλαδο, μαρμελάδα, μέλι, πραλίνα φουντουκιού, ρύζι, φακές, φασόλια, φρυγανιές, οδοντόκρεμα, υγρό πιάτων (σύνολο 17 προϊόντα).
Στο σημείο της διανομής βρέθηκαν, ο δήμαρχος Φαρσάλων κ. Μάκης Εσκίογλου, ο αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Λάρισας κ. Χρήστος Καλομπάτσιος, ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Εκπαιδευτικών Δράσεων του Δήμου Λαρισαίων κ. Σωτήρης Βούλγαρης, η πρόεδρος ΔΗΚΕΦΑ κ. Ευαγγελία Χαμορούσου, η διευθύντρια ΔΗΚΕΦΑ κ. Βέρα Κυρίτση, η διευθύντρια Πρόνοιας του Δήμου Λαρισαίων κ. Ευθυμία Ζιώγα, ο υπεύθυνος του Προγράμματος ΤΕΒΑ κ. Αχιλλέας Μαυρομάτης και υπάλληλοι του Δήμου.
Ο κ. Χρήστος Καλομπάτσιος, αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Λάρισας, ανέφερε τα εξής: "Η Περιφέρεια Θεσσαλίας με εντολή του Περιφερειάρχη, συνεργάζεται με όλους τους Δήμους στην υλοποίηση του Προγράμματος ΤΕΒΑ, το οποίο έχει σαν σκοπό να στηρίζει τους συμπολίτες μας που πραγματικά έχουν ανάγκη. Σήμερα (σ.σ. χθες) το Πρόγραμμα αυτό υλοποιείται στα Φάρσαλα και διανέμονται 15 είδη τροφίμων και 2 είδη καθαριστικών.
Με τη σημερινή διανομή που γίνεται στον Δήμο Φαρσάλων ολοκληρώνεται η φάση αυτήν του προγράμματος ΤΕΒΑ σε όλη την Π.Ε. Λάρισας και στους επτά Δήμους, όπου συνολικά οι ωφελούμενοι ανέρχονται σε 5.700 οικογένειες, 11.500 άτομα. Η Περιφέρεια Θεσσαλίας θα συνεχίσει να συνεργάζεται με όλους προκειμένου να στηριχθούν οι συνάνθρωποί μας που έχουν πραγματικά ανάγκη. Με την ευκαιρία των εορτών του Πάσχα να ευχηθούμε σε όλους Καλό Πάσχα, Καλή Ανάσταση".
Ο κ. Σωτήρης Βούλγαρης, αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Εκπαιδευτικών Δράσεων του Δήμου Λαρισαίων, ανέφερε τα εξής: "Σήμερα τελειώνει ένας μεγάλος κύκλος της διανομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας Απόρων του ΤΕΒΑ στη διανομή που γίνεται στα Φάρσαλα. Η διανομή γίνεται με τον ασφαλέστερο τρόπο, όπως συμβαίνει σε όλους τους Δήμους του νομού Λάρισας. Βρεθήκαμε με τον Αντιπεριφερειάρχη και παρακολουθούμε τη διανομή, η οποία είναι η μία από τις έξι διανομές που γίνονται μέσα στον χρόνο στο πλαίσιο του κοινωνικού επιδόματος αλληλεγγύης και των δικαιούχων του ΤΕΒΑ.
Το μήνυμα το οποίο είναι προς όλη την κοινωνία είναι μία περίοδος που πρέπει να αναδείξουμε την αλληλεγγύη μεταξύ των ανθρώπων και από καρδιάς ευχές σε όλους Φαρσαλινούς και σε όλους τους ανθρώπους να είναι με υγεία με αίσθημα ευθύνης και ατομικής προφύλαξης, έτσι ώστε οι επόμενες γιορτές να είναι γιορτές απελευθέρωσης και εναγκαλισμού".
Ο δήμαρχος Φαρσάλων κ. Μάκης Εσκίογλου σημείωσε τα εξής: "Ο Δήμος Φαρσάλων βρίσκεται πάντα δίπλα στους πολίτες που το έχουν ανάγκη. Καλό Πάσχα, με υγεία και ευημερία σε όλους".

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Γ. Γκαντέλου

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass