Προτάσεις αποσυμφόρησης στα «Νταμάρια» Ν. Σμύρνης

ΥΠΕΒΑΛΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΤΟ ΝΕΟΣΥΣΤΑΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΗΣ ΣΥΝΟΙΚΙΑΣ

Δημοσίευση: 23 Απρ 2021 16:25

Με μέλη του Δ.Σ. του νεοσύστατου Πολιτιστικού Συλλόγου κατοίκων και φίλων Νέας Σμύρνης, συναντήθηκε ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης.


Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο, σε πολύ καλό κλίμα, έγινε συζήτηση για τους σκοπούς και τη δράση του νεοσύστατου Συλλόγου, ενώ εξαρχής τα μέλη του Δ.Σ. εξέφρασαν ευχαριστίες στη Δημοτική Αρχή για την παραχώρηση χώρου για τη λειτουργία του Συλλόγου στο ΚΑΠΗ της συνοικίας.
Στο πλαίσιο της συνάντησης κατέθεσαν στον Δήμαρχο υπόμνημα θέσεων και προτάσεων του Συλλόγου που έχουν να κάνουν με την αποσυμφόρηση του πληθυσμού στην περιοχή «Νταμάρια», τη λειτουργία ποδηλατοδρόμου στη Σάκη Καράγιωργα, ζητήματα σχετικά με παραβατικές συμπεριφορές, την κατασκευή πεζογέφυρας που θα συνδέει τη συνοικία με την Ηρώων Πολυτεχνείου και άλλα ζητήματα.
Σημειώνεται ότι προ ημερών το Δ.Σ. του Συλλόγου είχε συνάντηση και με τα μέλη του συμβουλίου της 3ης Δημοτικής Κοινότητας και την πρόεδρο της κ. Ειρ. Χατζούλη.
Στη συνάντηση συμμετείχαν ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Χρ. Σχίζας, η αντιπρόεδρος κ. Ι. Ιακωβίδου, ο γραμματέας κ. Χαρ. Τζούρας, και τα μέλη του Δ.Σ. κ.κ. Γ. Τσάκος και Θ. Κανάκης, ενώ το Δ.Σ. απαρτίζεται επίσης από τους κ.κ. Αν. Σταύρου και Χρ. Γάτο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass