Το πρόγραμμα της ΠτΔ στο Μαυρομμάτι

Στις εκδηλώσεις του Δήμου Μουζακίου για τα «Καραϊσκάκεια»

Δημοσίευση: 30 Απρ 2021 18:09

ΚΑΡΔΙΤΣΑ (Του ανταποκριτή μας Φώτη Καραγιάννη)
Παρουσία της Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κας Κατερίνας Σακελλαροπούλου αλλά και του Προέδρου της Βουλής κ. Κωνσταντίνου Τασούλα, θα πραγματοποιηθεί ο φετινός εορτασμός των «Καραϊσκακείων» στη Γενέτειρα του Αρχιστράτηγου της Επανάστασης του 1821 Γεωργίου Καραϊσκάκη στο Μαυρομμάτι του Δήμου Μουζακίου, την ερχόμενη Τετάρτη 5 Μαΐου 2021.


Συγκεκριμένα, ο δήμαρχος κ. Θεοφάνης Στάθης ανακοίνωσε επίσημα την έλευση της ΠτΔ και του ΠτΒ στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο, όπου δεν απέκλεισε την επίσκεψη κυβερνητικών στελεχών και βουλευτών από άλλους Νομούς εκτός του Ν. Καρδίτσας.
Ο Δήμαρχος ενημέρωσε την «Ε» για το πρόγραμμα της κ. Σακελλαροπούλου η οποία να σημειωθεί ότι εξέφρασε την επιθυμία να επισκεφθεί πεζή τη σπηλιά όπου γεννήθηκε ο Ήρωας.
Ήδη ο Δήμος Μουζακίου την έχει σημαιοστολίσει λόγω της μεγάλης επετείου συμπλήρωσης 200 ετών από την Εθνική Παλιγγενεσία.
Συγκεκριμένα, η ΠτΔ το πρωί της 5ης Μαΐου θα παραστεί στη Δοξολογία που θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Μαυρομματίου και μετά στον επίσημο εορτασμό που θα γίνει στην Κεντρική πλατεία Μαυρομματίου μπροστά από τον έφιππο ανδριάντα του Γ. Καραϊσκάκη όπου θα τελεστεί Επιμνημόσυνη Δέηση. Εκεί η ίδια θα καταθέσει στεφάνι και θα γίνει ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου.
Στη συνέχεια η κ. Σακελλαροπούλου θα επισκεφθεί το Μουσείο του Πολιτιστικού Συλλόγου Μαυρομματίου «Γ. Καραϊσκάκης», απέναντι από την πλατεία και ακολούθως θα μεταβεί στο Δημαρχείο Μουζακίου όπου θα ανακηρυχθεί Επίτιμη Δημότης στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.
Τέλος είναι προγραμματισμένο ο Δήμος Μουζακίου να της παραθέσει γεύμα μετά το πέρας των εορταστικών εκδηλώσεων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass