Επισκέψεις δημάρχου Σοφάδων στις Κοινότητες Δασοχωρίου, Πύργου Κιερίου

Δημοσίευση: 01 Μαϊ 2021 13:00

ΚΑΡΔΙΤΣΑ (Του ανταποκριτή μας)
Τις Τοπικές Κοινότητες Δασοχωρίου και Πύργου Κιερίου επισκέφθηκε ο δήμαρχος Σοφάδων κ. Θάνος Σκάρλος και συζήτησε με κατοίκους και Τοπικά Συμβούλια για ζητήματα που αφορούν την κάθε περιοχή. Στόχος των συναντήσεων ήταν η αντιμετώπιση και επίλυση προβλημάτων καθημερινότητας, αλλά και ο προγραμματισμός παρεμβάσεων, με γνώμονα τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών.

Ειδικότερα, κατά την επίσκεψη στην ΤΚ Δασοχωρίου ο κ. Σκάρλος, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο κ. Κοντοβά συναντήθηκε με τον πρόεδρο κ. Δημήτριο Σμυρνιώτη και τον Αντιπρόεδρο κ. Κωνσταντίνο Βέττα. Οι εκπρόσωποι της Τοπικής Κοινότητας ενημέρωσαν αναλυτικά τον Δήμαρχο Σοφάδων ενώ εκτενή αναφορά έγινε στην αποκατάσταση της προσβασιμότητας των παραγωγών σε αγροκτήματα λόγω των προβλημάτων που δημιούργησαν τα πλημμυρικά φαινόμενα. Επίσης έγινε συζήτηση για θέματα βελτιωτικών παρεμβάσεων σε θέματα καθημερινότητας των κατοίκων.

ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΚΙΕΡΙΟΥ
Στην Τοπική Κοινότητα Πύργου Κιερίου βρέθηκε ο Δήμαρχος Σοφάδων, όπου συναντήθηκε με την Πρόεδρο κ. ΒαΐαΤσιάρα, τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου και κατοίκους.
Κατά την επίσκεψη ο Δήμαρχος ενημερώθηκε από την Πρόεδρο τα μέλη και τους κατοίκους για τα θέματα που αφορούν την περιοχή και κυρίως για ζητήματα καθημερινότητας. Ο κ. Σκάρλος εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι μέσα στους επόμενους μήνες θα λυθεί οριστικά το θέμα της ύδρευσης καθώς οι κάτοικοι θα υδροδοτούνται από τη λίμνη Σμοκόβου. Αναφέρθηκε επίσης σε θέματα αγροτικής οδοποιίας, καθαρισμού και ηλεκτροφωτισμού. Παράλληλα ενημέρωσε για τα θέματα που έχουν επιλυθεί, αλλά και παρεμβάσεις που προγραμματίζονται και έχουν δρομολογηθεί.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass