Προχθές αφέθηκε ελεύθερος, χθες τον συνέλαβαν ξανά

Εκλεψε ρούχα και απειλούσε κιόλας τον καταστηματάρχη πως θα προκαλέσει ζημιές

Δημοσίευση: 24 Μαϊ 2021 17:10

Μόλις προχθές αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μετά από απόπειρα ληστείας, την επομένη συνελήφθη ξανά, αυτήν τη φορά κατηγορούμενος για κλοπή.


Ο λόγος για έναν 45χρονο Τυρναβίτη που συνελήφθη προχθές Σάββατο σε καφέ του Τυρνάβου έχοντας νωρίτερα κλέψει εμπορικό κατάστημα στη Λάρισα απειλώντας μάλιστα τον καταστηματάρχη. Σύμφωνα με πληροφορίες της «ΕτΔ», πρόκειται για τον ίδιο δράστη της απόπειρας ληστείας που σημειώθηκε περασμένα μεσάνυχτα Πέμπτης προς Παρασκευή, σε βάρος 56χρονου ιδιοκτήτη πιτσαρίας, στο κέντρο του Τυρνάβου.
Ο 45χρονος δράστης πήγε στο κατάστημα εστίασης όπου -σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας- «με την απειλή χρήσης σωματικής βίας σε βάρος του ιδιοκτήτη, απαίτησε να του παραδώσει τις εισπράξεις της ημέρας».
Στην άρνηση του καταστηματάρχη, ο δράστης «προκειμένου να πετύχει την αξίωσή του» επιτέθηκε στον 56χρονο και τον χτύπησε με γροθιές στο πρόσωπο, προκαλώντας του ελαφρά σωματική βλάβη με αποτέλεσμα οι δύο άνδρες να πιαστούν στα χέρια και να ακολουθήσει μεταξύ τους πάλη. Περίοικοι αντιλήφθηκαν το γεγονός και παρενέβησαν, με αστυνομικούς του Τμήματος Τυρνάβου να συλλαμβάνουν τον 45χρονο, ο οποίος οδηγήθηκε την Παρασκευή στην Ανακρίτρια, ενώ μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.
Την επομένη που αφέθηκε ελεύθερος, προχθές Σάββατο δηλαδή και λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι, ο 45χρονος πήγε σε εμπορικό κατάστημα στο κέντρο της Λάρισας. Από το κατάστημα αφαίρεσε ένα παντελόνι, ένα τσαντάκι μέσης και μία μπλούζα χωρίς να καταβάλει το αντίτιμο. Σαν να μην έφτανε αυτό, μία ώρα αργότερα επέστρεψε στο κατάστημα, όπου απείλησε λεκτικά τον 50χρονο ιδιοκτήτη λέγοντας -σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ.- ότι «θα προκαλέσει υλικές ζημιές στο κατάστημά του».
Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης αναζήτησαν τον 45χρονο και τον εντόπισαν σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στον Τύρναβο όπου και τον συνέλαβαν για να οδηγηθεί ενώπιον των Εισαγγελικών Αρχών κατηγορούμενος για κλοπή. Να σημειωθεί τέλος, ότι από την κατοχή του συλληφθέντα κατασχέθηκαν τα αφαιρεθέντα είδη ένδυσης και αποδόθηκαν στον καταστηματάρχη.
Β.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass