Νέα διανομή τροφίμων στην Αγιά

ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΕΒΑ

Δημοσίευση: 16 Ιουν 2021 16:20

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)


Από το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Αγιάς θα πραγματοποιηθεί διανομή τροφίμων και διαφόρων άλλων βασικών υλικών αγαθών του «Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής ΤΕΒΑ», μεθαύριο Παρασκευή 18 Ιουνίου, από τις 8:00 το πρωί έως τη 1:00 το μεσημέρι, στο Πολιτιστικό Κέντρο «Χρυσαλλίδα» στην Αγιά.
Θα διανεμηθούν αλεύρι σίτου, βόειο και χοιρινό κρέας, γραβιέρα, ελαιόλαδο, μαρμελάδα, ρύζι, φακές, φασόλια, φέτα, ζυμαρικά, οδοντόβουρτσα, υγρό πιάτων, σκόνη για πλύσιμο ρούχων, σαμπουάν και καθαριστικό υγρό γενικής χρήσης.
Οι δικαιούχοι του προγράμματος θα παραλάβουν τα προϊόντα με την επίδειξη της απόφασης έγκρισης ΚΕΑ ή του ΑΜΚΑ του μέλους της αίτησης που παραλαμβάνει, και, σε περίπτωση αδυναμίας προσέλευσης των ιδίων, με επιπλέον κατάθεση εξουσιοδότησης ετέρου προσώπου με βεβαίωση γνήσιου υπογραφής από αρμόδια αρχή. Όταν η εξουσιοδότηση δεν φέρει το γνήσιο της υπογραφής, απαιτείται επίδειξη της αστυνομικής του ταυτότητας ή άλλου επίσημου εγγράφου από το οποίο προκύπτουν ο ΑΜΚΑ ή ο ΑΦΜ του.
Οι ωφελούμενοι είναι υποχρεωμένοι να ακολουθήσουν τις παρακάτω οδηγίες:
Να προσέλθουν στο σημείο παραλαβής των τροφίμων αυστηρά στη προκαθορισμένη ώρα που θα τους κοινοποιηθεί με SMS. Είναι εξαιρετικά σημαντικό να τηρηθεί ο συγκεκριμένος κανόνας για την αποφυγή συνωστισμού. Κατά την ταυτοποίηση και παραλαβή να φορούν μάσκα.
Η ενημέρωση θα γίνει με γραπτό μήνυμα SMS στα κινητά τηλέφωνα των δικαιούχων.
Πληροφορίες: Γκασδράνης Θεόδωρος, τηλ: 2494-350.314 και στα ανά Δημοτική Ενότητα γραφεία του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass