ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Στο πέρασμά της έκαψε αυτοκίνητα και ζώα

Δημοσίευση: 08 Αυγ 2014 11:10 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 16:23

Με αφορμή τη φωτιά που εκδηλώθηκε την περασμένη Δευτέρα σε χωράφια με Μεσιτοκαλαμιές, στο 16ο χλμ. Λάρισας Τρικάλων στο ύψος της Μάνδρας, ο ιδιοκτήτης μάνδρας αυτοκινήτων σε όμορο αγροτεμάχιο, Αναστάσιος Πολύζος σε επιστολή του αναφέρει τα εξής:

«Η φωτιά προκλήθηκε σε χωράφια, τα οποία καίνε για τους γνωστούς λόγους. Η φωτιά σκόρπισε την ολική καταστροφή, πέρασε μέσα από τη μάνδρα με τα οχήματα ενώ έφτασε μέχρι και το λατομείο της περιοχής.

Ο τελικός απολογισμός μετά από την πλήρη καταγραφή των ζημιών της φωτιάς, ανέρχεται στις 100.000 ευρώ σύμφωνα με τις πρώτες μας εκτιμήσεις. Φωτιά η οποία έκαψε δυο αποθήκες, και ένα γραφείο τροχοβίλα από το οποίο απέμεινε μονό το σιδερένιο γραφείο.

Στην 1η αποθήκη υπήρχαν 4 αυτοκίνητα αντίκες ολοκληρωμένες, οι δύο αμερικάνικα μοντέλα, και εκτός αυτής 3 αυτοκίνητα λειτουργικά, όλα κατασκευής Mercedes, εργαλεία επισκευής οχημάτων και πλήθος ανταλλακτικά οχημάτων. Επίσης 4 μοτοσικλέτες αντίκες.

Η 2η αποθήκη περιείχε εξοπλισμό από παλαιότερη επιχείρηση, καρέκλες τραπέζια, κουζίνες, και πλήρη εξοπλισμό καφετερίας. Η φωτιά δεν λυπήθηκε ούτε τα ζώα, 40 κοτόπουλα, 6 κουτάβια σκυλάκια και 2 σκυλιά. Οι ένοχοι έχουν βρεθεί και έχει κινηθεί η νομική διαδικασία για την αποζημίωση» καταλήγει ο κ. Πολύζος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass