ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

Στεφανιογράφος στο Νοσοκομείο Τρικάλων

Δημοσίευση: 09 Αυγ 2014 10:55 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 16:25

 

 

Συνάντηση με τον διευθυντή της Θωρακοχειρουργικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Νικ. Τσιλιμίγκα και τον συντονιστή διευθυντή Καρδιολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων Δημ. Πλατογιάννη είχε ο διοικητής της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας Λάζαρος Μακρής.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της 5ης ΥΠΕ «το θέμα που εξετάστηκε στη συνάντηση ήταν η προετοιμασία, τοποθέτηση και ασφαλής λειτουργία του στεφανιογράφου που προμηθεύεται το Γ.Ν. Τρικάλων από το πρόγραμμα ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Θεσσαλίας έως τα μέσα του επόμενου μήνα. Ο κ. Πλατογιάννης ενημέρωσε τον διοικητή της 5η ΥΠΕ για την μέχρι σήμερα πορεία του έργου, τη μετεκπαίδευση των γιατρών της κλινικής του, καθώς και τη συνεργασία που θα έχει η κλινική κατά το πρώτο διάστημα με τον έμπειρο διευθυντή του ΕΣΥ Σπ. Παππά από το Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

Ο καθηγητής κ. Τσιλιμίγκας, με τη σειρά του, εξήρε την πρωτοβουλία του κ. Πλατογιάννη, δήλωσε ότι είναι αρωγός στην προσπάθειά του και “αξίωσε”, τα καρδιοχειρουργικά περιστατικά να διοχετεύονται στην κλινική του, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο. Αυτονοήτως ο κ. Πλατογιάννης συμφώνησε με το παραπάνω αίτημα. Επίσης στη συνάντηση υπογραμμίστηκε τόσο από τον διοικητή της ΥΠΕ Λάζαρο Μακρή, όσο και από τους δύο άλλους συνομιλητές, ότι το Γ.Ν. Τρικάλων και η ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Θεσσαλίας αναβαθμίζονται σε επίπεδο παροχής υπηρεσιών υγείας και γι’ αυτό απαιτείται ολόπλευρη στήριξη του νέου εγχειρήματος. Τονίστηκε τέλος, ότι η 5η ΥΠΕ , οι διοικήσεις των Νοσοκομείων, η Ιατρική Κοινότητα καθώς και όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς, συνεργάζονται αρμονικά και αποτελεσματικά, προσθέτοντας χρήσιμες υπηρεσίες που υπηρετούν τις ανάγκες των ασθενών και της κοινωνίας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass