Κοινές δράσεις του ΟΚΑΝΑ με τα φαρμακεία της Λάρισας

ΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ Γ.Σ. ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ

Δημοσίευση: 04 Ιουλ 2021 17:20

Με τη συμμετοχή του προέδρου του Φαρμακευτικού Συλλόγου Λάρισας Αθ. Κουτσούκη Θάνου στη Γ.Σ. του ΟΚΑΝΑ Λάρισας ξεκινάει μια νέα εποχή στη σχέση των δύο φορέων. Οι φαρμακοποιοί έχοντας δείξει με κάθε τρόπο τη διάθεσή τους για συμμετοχή σε κοινωνικές και ανθρωπιστικές δράσεις δηλώνουν για μία ακόμα

φορά έτοιμοι να συμμετέχουν σε κοινά προγράμματα ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης του κοινού σχετικά με το ευαίσθητο αντικείμενο πάνω στο οποίο δραστηριοποιείται πολλά χρόνια τώρα ο ΟΚΑΝΑ. Το προσεχές διάστημα θα προχωρήσουν οι σχετικές συζητήσεις για να καταστρωθεί με λεπτομέρειες ένα ολοκληρωμένο πλάνο για τον σκοπό αυτόν.
Ο ΟΚΑΝΑ, από την ίδρυσή του, αποτελεί τον μεγαλύτερο φορέα αντιμετώπισης των εξαρτήσεων και εξαρτητικών συμπεριφορών στη χώρα. Ο Οργανισμός με τις υπηρεσίες του στοχεύει στην ολιστική αντιμετώπιση του φαινομένου της εξάρτησης, εστιάζοντας στους πυλώνες της πρόληψης, της μείωσης της βλάβης, της θεραπείας και της κοινωνικής επανένταξης.
Παράλληλα, ο ΟΚΑΝΑ αναλαμβάνει δράση για την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης και την αποστιγματοποίηση των εξαρτημένων ατόμων.
Με τις δράσεις και τις υπηρεσίες του επιτυγχάνει να καλύψει ολόκληρο το φάσμα των αναγκών των εξαρτημένων ατόμων, των οικογενειών τους και του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου. Στη Γ.Σ. συμμετείχαν εκπρόσωποι των Δήμων της περιοχής μας, καθώς και των φορέων που σχετίζονται με το αντικείμενο δράσης του ΟΚΑΝΑ. Μεταξύ άλλων, αποφασίστηκε η παράταση της θητείας του υπάρχοντος Δ.Σ. του Οργανισμού, καθώς επίσης παρουσιάστηκαν λεπτομέρειες για τις ιδιαιτερότητες των προγραμμάτων στην περιοχή.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass